април 28, 2024

Румен Радев падна на колене пред красивата Мис България

Бъдещият младоженец се постарал да създаде романтична обстановка

https://kliuki.net/liubopitno/rumen-radev-padna-na-kolene-pred-krasivata-mis-balgariya/208729 Kliuki.net
Румен Радев падна на колене пред красивата Мис България

Двама от участниците в „Игри на волята“ се сгодиха броени дни след старта.

 

Става въпрос за ексджудиста, модел и актуален учител по физическо възпитание Румен Радев и неговата любима – Мис България 2018 – Теодора Мудева. Двамата се сгодиха пред родителите си и всички роднини навръх 22-рия рожден ден на Теодора.

 

На миската не й се е наложило да празнува по време на риалитито, тъй като снимките приключили малко преди рождения й ден. Това пък на свой ред дало възможност на Румен да организира нещата като по филмите – цветя, фойерверки и присъствието на всички близки хора. Празникът се състоял по залез слънце покрай язовир „Жребчево“.

 

Румен Радев падна на колене пред красивата Мис България

Младият мъж бил украсил беседката с изглед към язовира с романтични лампички и листенца червени рози. Влюбеният мъж отвежда любимата си до беседката със завързани очи, след което сваля превръзката й и предлага да се омъжи за него. Разбира се пада на колене с пръстен в ръка, а когато Теди се обръща, вижда зад гърба си всички близки. Те избухват в аплодисменти, а тя губи ума и дума. Когато изкрещява „Да!“ и се хвърля на врата на Румен, към небето политат фойерверки.

 

Румен Радев падна на колене пред красивата Мис България - Снимка 2

На събитието е присъствала и една от съотборничките на Теодора в „Игри на волята“ Мария Оряшкова, с която се сприятелиха.

Източник: Уикенд