април 27, 2024

Русата Златка на втори меден месец в Тайланд

Твърди, че двамата не се карат за битовизми

https://kliuki.net/liubopitno/rusata-zlatka-na-vtori-meden-mesec-v-tayland/214029 Kliuki.net
Русата Златка на втори меден месец в Тайланд

След екзотичния меден месец в Дубай, Русата Златка отпраши за Тайланд заедно с мъжа си Карен Хачатрян и двете й деца – Благой и Карен-младши. Макар бебето да е само на 7 месеца, очевидно е много спокойно и не създава проблеми при пътувания на далечни разстояния.

Семейството избяга от студа у нас и планира да остане в Азия цели три седмици.

Тук е мястото да отбележим, че силиконовата блондинка използва услугите на детегледачка.

 

Припомняме, че Райкова срещна Карен след раздялата си с Благой Георгиев, който е неспасяем случай и не може да се задържи дълго време с една жена. Плеймейтката твърди, че с Карен рядко спорят за нещо и не се карат за битовизми. Запознал ги коафьорът й Момчил Спасов и бил убеден, че ще си паснат, както се и случило.

 

Русата Златка на втори меден месец в Тайланд

След като през тази година Златка чукна 38 години реши, че й е време да стане сериозна жена и да встъпи в брак. Сватбата й с Хачатрян бе в края на септември, а тя впечатли всички с пищната си рокля, с огромно деколте, от което бомбите й преливаха. Твърди, че искала да бъде най-нежната и изискана булка, но не се получило точно така, както очаквала.

 

Според мълвата Карен идва от богата фамилия и до момента не му се е налагало да работи, тъй като родителите му го издържали. Едва ли обаче и занапред ще може да се радва на същото щастие, предвид, че не харесват Златка и дори не присъстваха на сватбата им.

Източник: Уикенд