май 02, 2024

Русата Златка се пусна без сутиен (СНИМКА)

Подлуди социалните мрежи

https://kliuki.net/liubopitno/rusata-zlatka-se-pusna-bez-sutien-snimka/207454 Kliuki.net
Русата Златка се пусна без сутиен (СНИМКА)

Русата фурия се снима в кола за няколкостотин хиляди. Изфука се и с маркова чанта на Louis Vuitton. На всичко отгоре е и без сутиен.

Тя призна наскоро, че е наляла 725 кубика силикон в бюста си. Количеството е стабилно, но го е направила постепенно. Това  е причината да изглежда добре сложено и апетитно.

Златка съжали горчиво, че е предприела тази стъпка. Тя сподели, че гърдите й са много големи и тежат. Посъветва останалите златотърсачки да не предприемат подобна стъпка. Било мъчително, жалва се тя. Дори мисли за промяна.

Русата Златка се пусна без сутиен (СНИМКА)

Райкова наскоро роди второто си дете от приятеля си Карен Хачатрян. Тя не полага грижи за детето, оставя го при бабите и хуква да обикаля от  почивка на почивка. Първо нa Слънчака, като всяка плеймейтка да си направи селфи, а от там на Миконос в Гърция, където плаща по 1000 евро за шезлонг.

"Ха-ха, Тасос е за бедняци. Аз съм на Миконос, миличък и се чувствам превъзходно", заяде се Златка с бащата на първородния си син. Тя не пропуска възможност да му натрие носа, въпреки че вече има ново гадже. А може би още не го е забравила?

Източник: hotnews.bg