September 08, 2024

Руслан Мъйнов наля стабилен бюст (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Опитва се да запази теглото си в прилични граници

https://kliuki.net/liubopitno/ruslan-maynov-nalya-stabilen-byust-galeriya-snimki/224615 Kliuki.net
Руслан Мъйнов наля стабилен бюст (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Макар Руслан Мъйнов да е собственик на джип Дайхацу, рядко може да бъде забелязан да го шофира из столицата, вместо това предпочита да ползва обществения транспорт. Той е редовен клиент на столичното метро.

 

Роденият в Украйна актьор, който напук на мнозина смята Путин за светец, а не за тиранин, психопат и масов убиец, се бил навлякъл като за минусови температури, но лятната жега го принудила да свали дебелата си връхна дреха.

Мъйнов мъкнел и огромна тежка раница на гърба си, от страничния джоб на която стърчала голяма бутилка с минерална вода, наполовина празна, тъй като актьорът отпивал по 2-3 глътки на всеки 200-300 метра. Докато крачел из центъра на града, той съумял да проведе и кратък телефонен разговор, след което хлътнал в метростанцията край Президентството и си купил хартиено билетче, вместо просто да допре банковата си карта до един от множеството валидатори.

Екранният Спас Лютов от сериала Столичани в повече успя да свали около 25 кг. преди десетилетие със строга диета и оттогава много внимава да не напълнее отново. Засега успява да задържи теглото си в прилични граници, но не може да се отрече, че задните му части са внушителни, както и тлъстините в областта на ханша и бюста.

Източник: Уикенд