май 09, 2024

С настъпването на пролетта, Асен Блатечки яхна мощен звяр за над 100 бона

Актьорът е горд собственик и на спортна „Хонда прелюд“

https://kliuki.net/liubopitno/s-nastapvaneto-na-proletta-asen-blatechki-yahna-moshten-zvyar-za-nad-100-bona/222291 Kliuki.net
С настъпването на пролетта, Асен Блатечки яхна мощен звяр за над 100 бона

Секссимволът на съвременното българско кино Асен Блатечки, който през зимата шофираше мощен джип, сега се е качил на спортна кола. Актьорът се придвижва из София с „Форд Мустанг“ за 120 бона и натиска здраво газта на местата, на които е позволено.

 

Екранният Десподов от „Есента на демона“ има и още един автомобил от същия модел, който обаче е произведен преди повече от половин век. Колекционерският ретро „Мустанг“ от 60-те има нужда от реставрация и с възстановяването му са се заели приятели на актьора. Когато колата стане готова, ще струва луди пари.

 

Блатечки е собственик и на спортна „Хонда прелюд“, зад чийто волан сяда рядко, но въпреки това няма намерение да я продава и посочва, че има сантименти към този автомобил.

В момента, в който 53-годишният актьор попаднал в обективите на папараците, бил леко брадясал и облечен лятно – по тениска. Приятелката му Елеонора, с която любовта им процъфтява с всеки изминал ден и от известно време живеят под един покрив, не била с него в автомобила.

Източник: Уикенд