април 28, 2024

Събират спешно средства за лечение на бащата на Ася Капчикова

Сергей Капчиков и семейството му имат нужда от помощ

https://kliuki.net/liubopitno/sabirat-speshno-sredstva-za-lechenie-na-bashtata-na-asya-kapchikova/215408 Kliuki.net
Събират спешно средства за лечение на бащата на Ася Капчикова

Тежко изпитание застигна семейството на Ася Капчикова точно преди Коледа. Бащата Сергей е диагностициран със злокачествено образувание на панкреаса и вторично такова на черния дроб. Единственият път е скъпоструващо лечение в Турция, за което семейството няма финансова възможност и се оказва непосилно.

 

„Капчика“ – така е известен бащата на плеймейтката в Девин и околностите. Той е изключително уважаван като един от най-добрите автоинструктори в областта. За много местни той се е превърнал в приятел, а стотици са благодарните му ученици. Именно това кара негови близки да започнат кампания. Кутии за дарения са разпространени на десетки обществени места в община Девин, община Доспат и община Смолян.

 

Ася Капчикова едва днес сподели в профила си за кампанията, а в родния град събирането на средства тече от седмица. Припомняме, че наскоро тя бе зарязана от богатия си мъж и се прибра при родителите си в Девин. Последните информации твърдят, че бизнесменът до плеймейтката е Ивайло Христов. От него тя роди три деца. Остава отворен въпросът дали личната трагедия в семейството на Капчикова би било причина богаташът да я прибере отново при себе си  и да помогне за лечението на баща й в този труден момент.

 

Източник: Фейсбук