май 02, 2024

Събраха се! Къванч Татлату и Берен Саат отново заедно след 13 години (Снимки)

Къванч Татлату и Берен Саат отново заедно след 13 години

https://kliuki.net/liubopitno/sabraha-se-kavanch-tatlatu-i-beren-saat-otnovo-zaedno-sled-13-godini-snimki-7/213555 Kliuki.net
Събраха се! Къванч Татлату и Берен Саат отново заедно след 13 години (Снимки)

След 13 години раздяла, те най-после са отново заедно. А събирането им предизвика фурор в Турция. Актьорите Къванч Татлату и Берен Саат са отново заедно и дори позираха за снимки по време на обществено събитие. Появата им предизвика вълнение, а двойката заяви, че работят по нов проект, при това на премиерата на последния си сериал.

 

Берен беше придружена и от съпруга си Кенан Доулу, който се пошегува, че не познава по-голяма звезда от съпругата си. На въпрос, дали не ревнува от Къванч, певецът отговори. "За мен те са култови актьори. Като най-големите звездни двойки на турското кино. Не бих могъл да ревнувам, че две звезди споделят такава невероятна химия на екрана". С което сложи край на слуховете, че ревнува знаменитостите и не харесва Къванч.

 

Далеч не толкова разбираща се оказа Башак Дизер. Въпреки че не коментира новата съвместна изява на съпруга си и екранната му любима, тя се постара да я засенчи. За първи път дизайнерката се пусна с ефектна черна рокля, с къса пола и дръзко деколте. А бижутата бяха единственият й допълнителен аксесоар. 

 

По време на партито в края на вечерта, тя почти не се отделяше от съпруга си и доста се разгорещи на дансинга. Берен и Кенан не им отстъпиха в танците и също събраха погледи с провокациите си.

 

Дали има напрежение между двете жени на Къванч, не може да се каже. Наскоро Башак роди първото им дете - син и според слуховете, двойката се радва на стабилен брак. Но само преди година на турския Брад Пит му се налагаше да отрича слуховете за афера с моделът Сара Сампайо, както и да се помирява с бременната си по това време съпруга. Едва ли на Башак й е минало толкова лесно...