май 05, 2024

Сълзи, смях и унгарски танци... Палавникът Зак на "Дисни" се ожени за супермодел (Снимки)

Дилън Спраус от "Приключенията на Зак и Коди" на "Дисни" каза "Да" на супемодел

https://kliuki.net/liubopitno/salzi-smyah-i-ungarski-tanci-palavnikat-zak-na-disni-se-ozheni-za-supermodel-snimki/206217 Kliuki.net
Сълзи, смях и унгарски танци... Палавникът Зак на "Дисни" се ожени за супермодел (Снимки)

Те не са типичната двойка и със сигурност нямаха съвсем типичната сватба. Но звездата от "Приключенията на Зак и Коди" Дилън Спраус и супермоделът Барбара Палвин си казаха "да" на романтична церемония в Унгария.

Двойката се венча миналата седмица в имението "Арлекин Барток", собственост на родителите на Барбара. Църквата, в която преди 34 години са се венчали родителите на манекенката, сега се превърна в сцена на собствената й сватба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PDLM (@portraitdelamode)

"Не сме наемали сватбени агенти. Цялата организация поеха Барбара и сестра й Аника. От мен се искаше единствено да се появява в смокинг в уречения ден и час, и да кажа правилното име", смее се Дилън Спраус.

Актьорът, който е добре познат от поредицата "Приключенията на Зак и Коди" на Дисни, напоследък предпочита да гони вътрешни демони в поредицата "Красиво бедствие" и "Моето фалшиво гадже", вместо да се изявява като нехранимайко. Мнозина обаче го помнят като палавника "Зак" от поредицата на Дисни.

Двамата с брат си Коул Спраус, обявиха през 2011 година, че прекратяват филмовите си кариери, защото искат да правят нещо друго. И докато брат му стана модел, Дилън завърши психология, а след това отново се върна към филмите. Първо с малки роли, а в последния си филм с главната роля на Тревър Мадокс.

Що се отнася до Барбара, красивата унгарка от години е един от най-успешните модели в Европа. И реши, че иска традиционна унгарска сватба. Тя дори спази традицията и в полунощ облече червена рокля, с думите "Вече не съм булка, а омъжена жена", захвърляйки белите одежди. Сега двойката планира кратък отдих, преди да планира и американската си сватба, за другите си роднини от другата страна на океана...