април 28, 2024

Сама в Швейцария ли? Шарлийн и Алберт заедно на почивка (Двойката спешно спасява брака си)

Принцеса Шарлийн спешно спасява брака си с почивка

https://kliuki.net/liubopitno/sama-v-shveycariya-li-sharliyn-i-albert-zaedno-na-pochivka-dvoykata-speshno-spasyava-braka-si/207923 Kliuki.net
Сама в Швейцария ли? Шарлийн и Алберт заедно на почивка (Двойката спешно спасява брака си)

Принцеса Шарлийн спешно спасява брака си с почивка на остров Корсика. Тя и съпругът й Алберт са във ваканция и демонстрират толкова любов един към друг, колкото е допустимо за кралски особи на обществени места.

 

Или поне се опитват да го направят.

 

След като приятел на двойката заяви пред известно френско издание, че Шарлийн и Алберт имат "уговорен брак" и се виждат само "по ангажименти", двойката спешно се зае да спасява публичният си имидж. Двамата бяха спипани на семейна ваканция в Средиземно море, където почиват на яхта с приятели. Алберт дори си позволи да прегърне влюбено Шарлийн, а самата тя през цялото време не се отделяше от него. В действителност двойката не изглежда особено отдадена на връзката си и това си пролича в не един момент. 


На кадрите се виждаше, че Алберт си е позволил да се отпусне доста физически,   а съпругата му се отнасяше с безразличие към външния му вид. От своя страна Шарлийн обаче изглежда в цветущо здраве и в по-добра физическа форма от всякога.

 

Според последните слухове, тя е получила право да вижда децата по-често и дори споделя грижите за тях с Алберт, като двамата се редуват да бъдат с децата. Двойката обаче не живеела вече заедно, тъй като Шарлийн се преместила в частна вила в Швейцария, а според някои слухове - в санаториум. Принцът пък оставил децата при себе си в Монако, но майка им може да ги вижда когато поиска. След като се появиха слухове, че принцесата може да е въдворена в частна клиника, многократно се наложи тя да излиза пред света.  А с последната си изява очевидно слага край на слуховете, че е разделена със съпруга си...