април 28, 2024

Съпругът на ер*тичната кралица Диана Габровска – Тони: Участва във филми за възрастни, защото я очерниха на кметските избори в Момин проход

Радва се, че е популярна в съседна Гърция, където буквално взривила мъжката половина от човечеството

https://kliuki.net/liubopitno/saprugat-na-ertichnata-kralica-diana-gabrovska-toni-uchastva-vav-filmi-za-vazrastni-zashtoto-ya-ocherniha-na-kmetskite-izbori-v-momin-prohod/218399 Kliuki.net
Съпругът на ер*тичната кралица Диана Габровска – Тони: Участва във филми за възрастни, защото я очерниха на кметските избори в Момин проход

Бракосъчетанието на семейство габровски е през 2011 г. и оттогава до ден днешен поделят съпружеските си задължения поравно, макар нежната половинка Диана да има куп ангажименти като по*но актриса. Тя не спира да пътува, разучава сценарии и на всичкото отгоре отговаря за възпитанието на синовете им.

 

До момента е участвала в над 15 „медицинско-образователни ленти“, които се разпространяват в световен мащаб, благодарение на съвременните технологии. Наричат я „българската п*рно кралица“ и определено има защо.

 

Съпругът й Тони е инженер по образование, но през последните години се е посветил на бизнеса на съпругата му. Той споделя, че изобщо не ревнува благоверната си, тъй като физическият контакт между нея и партньорът й пред камерите, е просто „работа“.

 

Тони се връща назад във времето и отбелязва, че това, което харесал у Диана е, че е жена с характер, която държи на думата си – когато обещае нещо, го прави. Освен това излъчвала нежност, женственост и лъчезарност.

След първата среща последвала втора, трета и така нещата се завъртели. Той винаги е бил прям, но същевременно и внимателен към съпругата си. Уважава я като жена и майка, и имат нормален живот като всяко българско семейство.

 

Синовете им знаят, че майка им е модел, но не са им разказали подробности. Надява се, че един ден, когато разберат и е убеден, че съучениците им ще им кажат, ще проявят разбиране.

 

Колкото и странно да звучи, Тони твърди, че не ревнува съпругата си от контактите в работата й, защото не смята за изневяра физическата дейност, която тя извършва. За него страшното е, когато предадеш някого душевно, особено ако ти е любим/а, съпруг/а. Когато доверието в другия падне, почват лъжите, измамите и схемите, а болката е ужасна. Според него само физическата изневяра не е проблем, тъй като тя не наранява. В подкрепа на думите си подчертава, че всяка седма двойка в Европа вече е в отворена сексуална връзка.

 

Отглеждат заедно децата си, пътува със съпругата си до Гърция, когато има професионални ангажименти. Макар да се е случвало да присъства на снимки, никога не си е позволявал да си вземе кафе и да я гледа. Съпругът й споделя, че през 2019 г., Диана се кандидатирала за кмет на градчето, в което живеят – Монмин проход и така станала „белята“ със снимките. Те били на домашния им компютър, който занесли на поправка. Макар да не оправили компютърната повреда, очевидно са разгледали какво има. Очевидно с цел компромати, на следващия ден цял град говорил за снимките, а съпругата му била срината със земята. Изпаднала в депресия, не искала да излиза, да говори с хората, заживели в истински ад, без да са сторили лошо на никого.

 

Започнали да получават и подигравателни съобщения от хора от Костенец, пишели им момчета. Малко по-късно всичко било изпратено към кандидатите за общински съветници и кметове. Така Диана се превърнала в тема№1 на разговор не само в Момин проход, а и по телевизиите. Стигнало се дотам, че в гадорията подали сигнал и до Социалните, искали да им отнемат децата…

 

През май 2020 г. я поканили за снимки в „Плейбой“, била на корицата. Обадил й се лично покойният Христо Сираков, последвало участие в конкурс за плеймейтки. Съпругата му написала и книгата „Аз грешницата“, в която описвала живота им и така нещата лека-полека се поуталожили, но станало ясно, че намеците за голите снимки на съпругата му, няма да спрат.

 

В един момент с тях по Инстаграм се свързали служители от компанията „Шугър бейби“ от Гърция, поговорили, след това отишли на място и видели на живо как стоят нещата. Повторили им поне 300 пъти, че един път заснет и качен в нета, филмът остава там завинаги. Били изключително коректни още от самото начало и остават такива и до днес.

 

Към днешна дата Диана е топ актриса на компанията и е много харесвана. Снима се в милф категорията, която е за жени над 35 години. Тони признава, че също има покани за участие в няколко филма, но не обича да се снима, макар че разсъждава на глас „знае ли човек…“.

 

Диана е завършила висше образование, специалност „Бизнес администрация“. Работила е по специалността си в София, но си дала ясна сметка, че това не води до никакви сериозни успехи.

Тони уточнява, че хонорарите на порноактьорите са различни за различните участия, но са конфиденциална информация в бранша и не го споделя.

 

Категоричен е, че служебните ангажименти на съпругата му не пречат на интимността помежду им. Най-странното в цялото ситуация обаче е, че именно съпругите на мъжете, които го хулят си имат любовници, а те дори не подозират. В този ред на мисли той подчертава, че за него е извратено да имаш любовница, а да се правиш на светец у дома.

Източник: Уикенд