април 27, 2024

Сашо Диков цепи дърва на 71 години и с два стента на сърцето. Твърди, че е в топ форма!

Дава си сметка, че се е провалил в личен план

https://kliuki.net/liubopitno/sasho-dikov-cepi-darva-na-71-godini-i-s-dva-stenta-na-sarceto-tvardi-che-e-v-top-forma/213541 Kliuki.net
Сашо Диков цепи дърва на 71 години и с два стента на сърцето. Твърди, че е в топ форма!

Журналистът Сашо Диков се хвали, че дори на достолепните 71 години и след два стента на сърцето, е в топ форма и дори го показа с действията си. Бившият съпруг на Аня Пенчева никак не се щади откъм физическа работа въпреки сърдечните си проблеми. По стара традиция той продължава да цепи дърва за всичките си съседи, за да им помогне да се подготвят за зимата, а те от своя страна му се отблагодаряват с градински домати, вино, компоти и др.

 

Неслучайно журналистът се появи с брадва в първия епизод на предаването на Диана Любенова по БНТ „Имате среща“. В разгара на разговора им бяха показани кадри, уловили умелото цепене на дърва от Диков.

 

Неотдавнашната му интервенция на сърцето била доста сложна, след като се оказало, че има масивна калциева плака върху аортата. Стажанта изобщо не се изплашил от тежката операция и се доверил изцяло на медиците. Единственото, което ги попитал било кога ще се възстанови, че да може да цепи отново дърва.

 

Сашо Диков цепи дърва на 71 години и с два стента на сърцето. Твърди, че е в топ форма!

Цял живот следва веруюто „Прави добро, все някога ще ти се върне“. Той е едно от емблематичните телевизионни лица, минал дори и през ръководни постове. Към днешна дата се гледа спокойно в огледалото, защото, както той сам твърди, никой не може да каже, че го е натопил, защото са го купили или уплашили, или пък, че си е затраял в дадена ситуация.

 

Признава, че в житейски план има доста неща, които не е направил както трябва. Осъзнава, че отдадеността му към професията е била за сметка на отсъствията от израстването на дъщеря му Петя Дикова, която е плод на любовта му с актрисата Аня Пенчева. Твърди, че заради това до края на живота си ще остане с усещането, че е извършил престъпление спрямо дъщеря си. Спокоен е обаче, че е спазил завета на майка си – така да работи работата си, че да не я излага.

 

Към днешна дата си дава сметка, че много от нещата, които е правил навремето и начинът, по който ги е правил, са били безумни, наред с похабените нерви и времето, отделено за работа, за сметка на семейството. Убеден е, че майка му би се гордяла с постигнатото от него в професионален план, но не и в личен.

 

Към днешна дата е отдаден дядо на двамата си внуци. Щастлив е от това, че никога не му се е налагало да доказва мъжкарството си, минавайки през нечие легло.

Източник: Уикенд