април 27, 2024

Сашо Кадиев с щерка си на Малдивите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Чоева обаче не ги придружава

https://kliuki.net/liubopitno/sasho-kadiev-s-shterka-si-na-maldivite-galeriya-snimki/207854 Kliuki.net
Сашо Кадиев с щерка си на Малдивите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

От няколко дни насам актьорът и тв водещ Сашо Кадиев обикаля луксозните курорти на Малдивите в компанията на дъщеря си, без да плаща и стотинка за това. Той се е споразумял с туристическа агенция като в замяна им прави реклама. Интересното в случая е, че годеницата му Ивелина Чоева не го придружава.

 

Припомняме, че в началото на месеца двамата посетиха Исландия. По всяка вероятност манекенката не го е придружила на Малдивите, тъй като не си пада по горещините.

Тя отбеляза, че са посетили столицата Рейкявик и допълва, че винаги обикалят със скутери, тъй като така тръпката е много по-готина, отколкото пеша или с колело.

 

Сашо Кадиев с щерка си на Малдивите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Очевидно Кадиев не страда от липса на финанси дори и след като напусна „Преди обед“. През последните седмици не само обикаля света, а и се радва на луксозни придобивки. Припомняме, че отскоро шофира сребристо сиво електрическо БМВ, с което много дразнеше колегите си от bTV.  

 

Сашо Кадиев с щерка си на Малдивите (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Любовта му също върви доста добре и въпреки недостатъците му, Чоева е готова да остарее с него. След като се сгоди през миналата година с нея, има намерения да я отведе и до олтара, но все още не е насрочена дата за това. Хора от близкото им обкръжение издават, че двамата дори се замислят вече за дете. Факт е, че има потенциал да бъде чудесна майка, предвид, че приема добре дъщерята на Кадиев и се грижи отлично за нея.

Източник: Уикенд