април 27, 2024

Сашо Кадиев ще се жени през август

Събитието ще е състои някъде край морския бряг

https://kliuki.net/liubopitno/sasho-kadiev-shte-se-zheni-prez-avgust/215577 Kliuki.net
Сашо Кадиев ще се жени през август

Катерина Евро издаде, че синът й Сашо Кадиев стяга лятна сватба. Както вече стана ясно, преди година той се сгоди за любимата си Ивелина Чоева по Коледа, но доскоро не бързаше с организацията на сватбата. Към днешна дата датата за предстоящата венчавка вече е насрочена и тя ще се състои през август следващата година.

 

Събитието ще е състои някъде край морския бряг, а на него ще присъстват множество близки, роднини и приятели на двойката. Прави впечатление, че бившата партньорка на Кадиев – Таня Тончева, също е сред поканените – истинска латино сапунка.

 

Сашо Кадиев ще се жени през август

Връзката между Кадиев и Чоева започна преди той да се раздели с Тончева. Тя подочувала оттук-оттам, че Кадиев си има любовница, но не вярвала, докато накрая той не й признал сам, че не е щастлив в семейното ложе и поискал да се разделят.

 

Чоева е наясно, че Кадиев пуши като комин и е пристрастен към електронните игри, но въпреки това е готова да го приеме за свой съпруг и евентуално да остарее с него. Нещо повече – двойката вече се замислят и за дете, издават запознати.

Катерина Евро не пропусна да отбележи, че се надява на още внуци в скоро време.

Източник: Уикенд