юни 24, 2024

Сашо Кадиев заведе дъщеря си чак в Южна Корея

„Психолозите казват, че не количеството време, изживяно с децата ни, създава връзка, а качеството на това време... Мисля, че това се отнася за всичко в живота ни“, написа той към кадри от Сеул

https://kliuki.net/liubopitno/sasho-kadiev-zavede-dashterya-si-chak-v-yuzhna-koreya/225111 Kliuki.net
Сашо Кадиев заведе дъщеря си чак в Южна Корея

Водещият на предаването „Кой да знае?“ Сашо Кадиев, заведе дъщеря си Катерина, която е плод на любовта му с бившата му изгора Таня, на необичайна ваканция. Баща и дъщеря посетиха Южна Корея и макар приключението им да било кратко, двамата си изкарали чудесно, се вижда от публикуваните от тях снимки и видеа в инстаграм.

За съжаление обаче далеч не пазят такива спомени от почивката им в Анталия преди време.

 

„Психолозите казват, че не количеството време, изживяно с децата ни, създава връзка, а качеството на това време... Мисля, че това се отнася за всичко в живота ни“, написа Сашо към кадри от Сеул. Баща и дъщеря посетиха спа център, където се насладиха на тайландски масаж, хапнаха местна храна в „кръчменце, което само една жена го върти“, и разгледаха забележителности. „Тук има няколко корейци, които запиват с ракия. Аз също си поръчах ракия. Кати хапва рибка с ориз и зеленчуци. Много сме доволни", показа ентусиазъм актьорът при едно от включванията си в социалната мрежа от Сеул. Баща и дъщеря се включиха и от самолета на път за България. Сашо се похвали, че се чувстват като вкъщи, понеже са си обули домашни чехли. „Тук се носят менюта вече. Абе, мани-мани“, възкликна Сашо, когато усмихната стюардеса се зададе по коридора с меню в ръце.

Сашо Кадиев и дъщеря му, изглежда, са изкарали чудна почивка, за разлика от тази, която имаха преди време в Анталия, Турция. Несполуките започнали още с пристигането им. От летището се качили в такси, с което да отидат в квартирата, която актьорът наел по интернет. След известно време пътуване, навлезли в доста неугледен квартал. Тв водещият и дъщеря му били неприятно изненадани, че не просто преминават, а остават. Оказало се, че квартирата им е заобиколена от строителни обекти, насипан чакъл и разрушени пътища, макар че някои пресечки въобще не били асфалтrрани. Кокошки търчали по пътя, а пък „разни пичове с каруци“ препускали по осеяните с дупки улици. А на снимките, които Сашо гледал в интернет, имало зелени поляни, в далечината морето се синеело, а пък квартирата била с веранда.

 

„Тати, какво ще правим в тая разруха?“, попитала го дъщеря му. Потресен от разминаването на онлайн презентацията с реалността, актьорът отписал дадените пари за квартирата. Решил, че ще ходят на хотел. Само че в Анталия всички хотели били препълнени. В крайна сметка намерили един компромисен между хотел и мотел, но цените не били ниски. Не стига този фалстарт на ваканцията, но Сашо и Катерина претърпели и лек пътен инцидент.

 

„На тръгване с таксито се качваме малко на горе и един автобус не ни вижда и продължава да си слиза към нас. Шофьорът на таксито започва да свирка, но онзи си ни удари отпред. Блъсна колата. Не стана кой знае какво, но колата счупена отпред. Викам си – първо не можем да се настаним, сега ни удариха. Абе, добро начало в Турция. Поне на аквапарка да отидем“, разказвал е Сашо Кадиев.

 

Качили се в друго такси. Влезли в хотелската си стая – при 40 градуса климатикът ту работел, - не. Актьорът запазил самообладание. Все пак са отишли заради аквапарка. Отишли, обаче се оказало, че повечето водни забавления не са подходящи за толкова малко дете като Катерина. Само че баща й вече е дал пари да влязат, и преценил, трябва да се пързаля.

„Кати, ще трябва татко ти да се пързаля“, сподели за случката Сашо през смях и преди време в подкаста „При Тото“.

„Ама, тати, аз какво да правя през това време“, попитала Катерина. Актьорът настоял, че трябва да оправдаят средствата. Оставил Катерина на една пейка, помолил охраната да я наглежда и тръгнал да катери стълбите към гигантска водна пързалка.

 

Сашо се пуснал на още една пързалка, преди дъщеря му да възрази срещу това, че само той се забавлява. Катето настояла да отидат на водни забавления, в които и тя ще може да се включи. Съгласила се в крайна сметка да изчака още едно спускане на татко си по водна пързалка.

„Връщам се, говори с майка си“. „Мама иска да те чуе“, казва тя – разказа Сашо. Бившата му жена Таня естествено не одобрила това, че таткото се забавлява, а пък детето седи по пейките. Въпреки това Сашо се пуснал по общо 5 водни пързалки. И Катерина много се забавлявала все пак. Черпили се със сладоледи и местни сладкиши. В крайна сметка ваканцията завършила с приятни емоции и баща, и дъщеря се върнали с прекрасни впечатления.

 

Сашо Кадиев и Катерина се прибраха доволни от ваканцията си в Южна Корея. В края на май пък водещият заведе годеницата си – моделката и инфлуенсър Ивелина Чоева в Гърция. Още не е ясно в кой морски курорт ще почиват това лято и кога. Вероятно и те самите не са решили, понеже са в трескава подготовка на сватбата си. Макар че пазят подробностите за венчавката в тайна. Сашо и Ивелина ще се женят сред природата, далеч от града, край лозя. Това призна водещият наскоро. С любимата му ще сключат и църковен брак.

„Досега не съм се женил, това ще ми е първата сватба в живота и, надявам се, последна. Трябва да намеря диджей, бармани и още едно-две неща“, сподели Сашо Кадиев за своите задачи от списъка, който бъдещата му съпруга направила за организацията на сватбата им.

Източник: Уикенд