април 27, 2024

Състоянието на Светлана Гущерова след четвъртото раждане граничи с анорексия

Луда фенка е на естетичните корекции

https://kliuki.net/liubopitno/sastoyanieto-na-svetlana-gushterova-sled-chetvartoto-razhdane-granichi-s-anoreksiya/208297 Kliuki.net
Състоянието на Светлана Гущерова след четвъртото раждане граничи с анорексия

Само два месеца след раждането на четвъртата им рожба, Светлана Гущерова отново се стопи и никой не би предположил, че е родила наскоро. Към днешна дата семейството са на почивка в съседна Гърция.

 

Макар слабостта й да е на границата на опасното, тя всяка година успява да забременее от благоверния й Християн. И докато децата им са в отлично здраве, непрестанните диети докараха на Гущерова сериозни стомашни проблеми. Язвата, която мъчи силиконката от много години понякога й причинява сериозни проблеми.

 

За никого не е тайна, че Светлана е обсебена от визията си, но пък и не може да се отрече, че в последно време сериозно е прекрачила границата на здравословното. За да поддържа теглото си от 45 кг., тя почти не се храни и твърди, че се харесва така. Специалисти са категорични, че състоянието й граничи с анорексия.

 

Състоянието на Светлана Гущерова след четвъртото раждане граничи с анорексия

Освен това тя е луда фенка на естетичните корекции – освен, че през няколко месеца опъва лицето си с дермални филъри и ботокс, има и няколко операции на носа. След раждането на първото й дете, изду бюста с големи силиконови импланти.

 

Извън разкрасителните процедури тя се занимава основно с четиримата си наследници. Тъй като финансовото благосъстояние на цялата фамилия се крепи на свекър й Добромир Гущеров, тя всячески се старае да му се хареса и дори кръсти две от децата им на него. Категорична е обаче, че никога няма да покаже хлапетата си в публичното пространство. Подчертава, че може би, би го направила, ако хората бяха малко по-добри, но заобикалящата ни злоба е чак плашеща.

Източник: Уикенд