април 28, 2024

Сбогом! Чандлър от „Приятели“ открит мъртъв в джакузито си

Актьорът Матю Пери е открит мъртъв в дома си

https://kliuki.net/liubopitno/sbogom-chandlar-ot-priyateli-otkrit-martav-v-dzhakuzito-si/211783 Kliuki.net
Сбогом! Чандлър от „Приятели“ открит мъртъв в джакузито си

Легендарният актьор Матю Пери бе открит мъртъв в дома си. Това съобщават американските медии. Той напусна този свят едва на 54-годишна възраст. Актьорът ще остане завинаги в сърцата на поколения фенове с ролята си в хитовия сериал „Приятели“. В него звездата играе една от най-комичните роли, а репликите на Чандлър Бинг се повтарят и до днес.

 

Феновете на сериала са в траур от неочакваната новина. Истина е, че никога повече шестимата няма да се съберат на екран и дългоочакваното продължение на сериала в игрален филм няма как да се състои в пълен състав.

 

Американските медии съобщават, че Матю Пери най-вероятно се е удавил в собственото си джакузи. Разследващите не са открили следи от насилие. Актьорът се бореше дълго време със зависимостта си към алкохол и наркотици. В борбата той похарчил над 9 млн. долара. В биографичната си книга той споделя за проблема и за над 6000 посещения при анонимните алкохолици. Актьорът също е претърпял и 12 спасителни операции. Още през 2019 година Пери едва бе спасен след спукване на дебелото черво. За причина тогава бе определено прекомерното количество употребени опиати.

 

Актьорът освен с ролята си на Чандлър в „Приятели“ ще бъде запомнен и с участието си в „Западно крило“, Смешно отделение“ и други.

 

Източник: 24 часа