април 18, 2024

Секси инфлуенсърката Лиляна Ангелова получи 1 млн. за рождения си ден

https://kliuki.net/liubopitno/seksi-influensarkata-lilyana-angelova-poluchi-1-mln-za-rozhdeniya-si-den-3/166664 Kliuki.net
Секси инфлуенсърката Лиляна Ангелова получи 1 млн. за рождения си ден

Изкусителката провокира цял свят като пусна златен балон в морето край Nikki Beach


Един милион последователи от цял свят поздравиха сексапилната Лиляна Ангелова за 41-вия й рожден ден и я превърнаха в инфлуенсър от световен клас.
Международното признание дойде заради впечатляващ reels,с който тя почерпи в Инстаграм по случай личния си празник. За по-малко от месец той обиколи цялата планета и хиляди нови последователи се присъединиха към и без друго многохилядната армията от фенове на влогърката.

Секси инфлуенсърката Лиляна Ангелова получи 1 млн. за рождения си ден

Уникалното видео показва как Лили пуска в морето огромен златен балон с цифрата нула, ознаменуващ отминалата й кръгла годишнина, а в ръцете й остават златните цифри 4 и 1. Те символизират актуалната й възраст, която учуди мнозина, тъй като никой не й дава повече от 28 години заради безупречната кожа и секси извивки.

Клипът е заснет на живописен кей край един от най-луксозните плажове на планетата - Nikki Beach в Порто Черво, Италия. Там заедно със съпруга си красавицата посрещна изключително романтичен и красив рожден ден.

Лентата запечатва изкусителните форми на Лили, облечена в къси панталонки и топ в актуалния бял цвят, лансиран от Dolce&Gabbana за лятото на 2022 г. Влогърката събра очите на баровците в курорта с елегантната си визия, сексапил и безупречна фигура, плод на много спорт, танци и любов със съпруга й. По време на почивката тя смени няколко тоалета и демонстрира, че може да се мери по сексапил и класа с много от световните имена в модата.

Освен с природна красота и чар, Лили печели международно признание като един от най-активните инфлуенсъри на планетата и любимка на световни модни брандове. На месец тя реализира впечатляващите 15 кампании, което е три пъти повече от стандартите в този бранш. Повечето й колеги от Европа и САЩ се отчитат с максимум 4-5 проекта и дишат праха на нашето момиче. За летния сезон Лиляна е избрала да живее и работи от слънчева Гърция, и обещава да изненада феновете си с още много уникални видеа и колаборации в Инстаграм.

Източник: crimesbg.com