September 25, 2024

Селена Гомес призна за най-голямата трагедия в живота си: Никога няма да имам собствени деца!

Селена Гомес призна ужасно мъчителна тайна

https://kliuki.net/liubopitno/selena-gomes-prizna-za-nay-golyamata-tragediya-v-zhivota-si-nikoga-nyama-da-imam-sobstveni-deca-2/230853 Kliuki.net
Селена Гомес призна за най-голямата трагедия в живота си: Никога няма да имам собствени деца!


Само седмици след раждането на първото дете на Хейли и Джъстин Бийбър, Селена Гомес проговори и разкри истината за вероятната причина за раздялата им. Много се спекулира около разрива на двойката преди години, както и за начина, по който сложиха край на отношенията си. Певицата говори за най-голямата си болка, като даде да се разбере какво я е разделило с музиканта. И се оказа, че личната й трагедия далеч не е свързана с популярността и славата, а с нещо много лично, което вероятно е разтърсило и двамата.

"Не мога да имам деца. Страдам от биполярно разстройство и твърде много здравословни проблеми, за да рискувам да забременея. По-вероятно е да не преживея раждането, както и детето ми", казва Селена. С това тя сложи край на всякакви спекулации, че би могла да забременее един ден и помоли медиите да спрат да човъркат в раната й.

"Не съм нещастна. Имаше период, в който трудно се справях с това, но сега вече съм го приела. Ще си осиновим дете с Бени и вярвам, че пак можем да бъдем щастливи", откровена е звездата. Самата актриса е категорична, че обожава племенниците и кръщелницата си и се гордее с нея. "Щастието е въпрос на избор, а не на кръвна връзка", допълва звездата.

Днес тя се радва на пълноценна връзка с режисьора Бени Бланко и двамата планират сватба. А Селена напълно е забравила Джъстин Бийбър. Той и съпругата му Хейли пък само преди няколко седмици станаха родители на първото си дете — Джак Блус и са много щастливи. Или поне така изглеждат отстрани.