September 29, 2024

Сестрата на принцеса Даяна шокира с разкритие: Излизах с Чарлз, но бракът ми с него беше немислим!

Сестрата на принцеса Даяна, Сара Спенсър разкри истината за брака на сестра си и крал Чарлз

https://kliuki.net/liubopitno/sestrata-na-princesa-dayana-shokira-s-razkritie-izlizah-s-charlz-no-brakat-mi-s-nego-beshe-nemislim/227653 Kliuki.net
Сестрата на принцеса Даяна шокира с разкритие: Излизах с Чарлз, но бракът ми с него беше немислим!

Сара Спенсър е стара сърдечна тръпка на крал Чарлз и може би едно от големите му увлечения. Изненадващо обаче, британската благородничка разкрива, че докато цялата страна я е спрягала за бъдеща кралица, никой не е бил по-далеч от тази идея от самата нея.

"Да, с Чарлз излизахме доста време и имахме чувства един към друг, но и през ум не ми е минавало да се омъжа за него. Всъщност, когато майка ми ме попита, моята реакция беше "Не, дори и да беше самият цар Соломон", казва още Сара Спенсър.

Сестрата на Даяна скоро се разделя с Чарлз, но той вече се е запознал с Даяна и започва да й обръща внимание. Намерението му е да се ожени за млада и наивна девойка, която се надява да бъде послушна съпруга и да се адаптира по-лесно към кралския живот. За съжаление именно неопитността на Даяна и емоционалната връзка на Чарлз с Камила, се оказват пречки за брака им.

"Бях твърде дълго свидетел на личните им трагедии. И отново заявявам, че никога не бих се омъжила за Чарлз. Дори и да беше цар Соломон. Твърде голямо бреме е да споделяш отговорностите на короната, а аз не исках да си причинявам това. За съжаление сестра ми го осъзна твърде късно и нямаше път назад", споделя още Сара.

Самата тя избира да се омъжи за фермер и да стои далеч от всякаква публичност. Присъства единствено на сватбите на племенниците и при кръщенето на първородния син на Хари. "Тя не иска публичност — семейството й преживя достатъчно. Винаги е готова да посрещне роднините си, но предпочита да е далеч от двора", казват нейни приятели.