април 20, 2024

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти

Наследницата на фамилиите Стайкови и Арабаджиеви духна 11 свещички върху приказна торта с Малката Русалка

https://kliuki.net/liubopitno/shampionkata-po-ezda-anabel-staykova-otpraznuva-rozhden-den-s-rozovo-havaysko-parti-3/203267 Kliuki.net
Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти

Красивата и талантлива шампионка Анабел Стайкова посрещна приказен рожден ден с тематично Aloha парти. Цялата зала в хотел “Маринела” беше преобразена с пищен декор, изпипан до последния детайл. Сред розови фламинго, цветя и фойерверки,  носителката на първо място от Държавното първенство за пони ездачи духна 11 свещички върху уникална торта, сътворена по мотиви от “Малката русалка”.  До младата надежда по езда стояха неотлъчно  майка й Александра, наследница на хотелската империя Арабаджиеви и баща й, предприемачът Стайко Стайков. Дрескодът на партито беше розово, а рожденичката тематично заложи на тоалет в бонбонената гама от цикламена поличка и топ с розови мотиви. В същия десен бе решена и красивата й майка Александра, която отдаде предпочитания на елегантно сако в пепел от рози с черна асиметрична яка за акцент. Специално за празника една от залите в хотела стана хавайски бряг, по който се разхождат розови фламинго, а гостите на рожденичката можеха да се черпят с лакомства от парти колички, изцяло в духа на островната стилистика.

 

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти - Снимка 2

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти - Снимка 3

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти - Снимка 4

На 22 април м.г., наследницата на бизнес фамилиите Арабаджиеви и Стайкови бе отличена с престижното първо място на Държавното първенство за пони ездачи. През април 2022  г. Анабел спечели първо място по конна езда на базата "Д-р Крум Лекарски" в Божурище. Тогава сред 10 момиченца на нейната възраст, Анабел взе първия си златен медал, отново  с коня Епона, когото разцелува на финала.

 

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти - Снимка 5

Шампионката по езда Анабел Стайкова отпразнува рожден ден с розово хавайско парти - Снимка 6

Майката на Анабел - Александра Арабаджиева също е титулован български състезател в конния спорт с множество национални и международни призове.