май 29, 2023

Шокиращ експеримент показа колко големи гърди харесват богатите мъже, резултатите са изненадващи

Проведено в Малайзия проучване показва много интересни резултати

https://kliuki.net/liubopitno/shokirasht-eksperiment-pokaza-kolko-golemi-gardi-haresvat-bogatite-mazhe-rezultatite-sa-iznenadvashti/199971 Kliuki.net
Шокиращ експеримент показа колко големи гърди харесват богатите мъже, резултатите са изненадващи

Проучване, проведено сред мъжете се опитва да даде отговор на това дами с какви гърди привличат мъжете. Изследването е показало доста любопитни отговори.

В проучването са участвали основно 2 групи мъже – едните с доста високи доходи, а другите със скромни такива и е проведено в Малайзия.

На всички са им прожектирани анимирани изображения на дами с различни размери на гърдите, а те е трябвало да определят кое излъчване ги привлича най-много.

Оказва се, че се наблюдава зависимост между доходите на мъжа и харесвания размер на дамския бюст. Мъжете с по-високите доходи най-често избирали показаните им визуализации с на дами с по-скромни размери на бюста, докато тези с по-ниски доходи основно се спирали на пищната гръд.

След първите резултати експериментът е проведен отново със същите участници, но тогава са разделени на други 2 групи – гладни и сити. Оказало се, че мъжете, които похапнали преди това предпочитали малките гърди, а гладните представители на силния пол се спрели масово на едрогърдите представителки на нежния пол.

Все пак изследването показва доста интересни резултати и разбива мита, че мъжете винаги харесват дами с пищна гръд, оказва се, че това не е напълно вярно и представителите на силния пол се разделят на групи според предпочитанията си.

Източник: blitz.bg