март 28, 2024

Ще се сдобие ли Наталия Гуркова с още една титла „Мис България“?

Разкрива, че е минала през всички етапи на живота 

https://kliuki.net/liubopitno/shte-se-sdobie-li-nataliya-gurkova-s-oshte-edna-titla-mis-balgariya/196263 Kliuki.net
Ще се сдобие ли Наталия Гуркова с още една титла „Мис България“?

Красавицата Наталия Гуркова отново се гласи за конкурса „Мис България”. Този път обаче ще влезе в ролята на жури. 

45-годишната брюнетка има опит в подобен тип съревнования за хубост , тъй като неведнъж е оценявала младите кандидатки са слава. Тази година събитието е насрочено за 10 ноември.
 
Дъщерята на Наталия – 13-годишната Джорджия, също върви по стъпките й. Когато е едва на 6, момичето печели конкурса „Малка Мис България”, с което получава правото да представя страната ни на международно състезания в Бразилия. Там девойката се съревновава с деца от цял свят, демонстрира и певческите си таланти, а накрая си тръгва като победителка. Очевидно малката хубавица е наследила чара на популярната си майка, която навремето проби точно с конкурса „Мис България”.

„През 1998 г, когато аз навлязох в модния бизнес, кипеше от живот. Непрекъснато имаше някакви събития, ревюта, снимаха се реклами, правеха се презентации на компании, навлизащи на пазара. Имаше работа колкото искаш. Сега всичко това го няма. Ако едно момиче иска да прави кариера в моделството, трябва да гледа към чужбина”, споделя Гуркова.

Освен прекрасна дъщеря, тя има и 9-годишен син Кристиян. Както повечето момчета на тази възраст, той харесва футбола и мечтае някой ден да играе професионално. 
„Опитвам се да го науча да държи на думата си. Да не бърза да обещава. Да помисли. Дори да не отговори, но като каже нещо – да се случва! Да бъде джентълмен! Важно за един мъж е да има чувство за хумор. Интелигентността и чувството за хумор са свързани”, категорична е Наталия.

Децата на бившата манекенка са плод на любовта й с Джордже Михалевич, който бе убит през 2018 г. в ЮАР. Сега тя се учи как да бъде и майка, и баща на наследниците си. 
„Мисля си, че съм доста по-силна, отколкото съм предполагала.  Преди беше лесно да кажа: „питай баща си”. Сега аз трябва да знам всички отговори. Преди отговарях за децата, съпругът ми – за финансовата част. Сега аз отговарям за всичко. Много ми помагат родителите, особено майка ми. Дълбоко съм й благодарна!”, признава Гуркова.

Хубавицата с умиление си спомня как е срещнала покойния си съпруг за първи път в ЮАР. Тогава била на гости на приятели в Йоханесбург, които решили да я изведат в местен бар. „Запознахме се в дискотека. Бях на косъм да не отида – толкова бях уморена от пътуването! Когато ме попита откъде съм, не знам защо реших да излъжа – казах, че съм от Италия. А се оказа, че той е от Черна гора и можем почти да се разбираме и без превод. Започнахме да си пишем, когато се върнах в България, а после отидох пак в ЮАР при него. Разбрах, че искам да споделя живота си с този мъж. Пътувахме по цял свят, правихме няколко пъти околосветски пътешествия. 

Когато си млад и влюбен, е лесно да си вземеш куфара и да заминеш на другия край на света. Както направих аз, изоставяйки своя живот тук, кариера, в която имах достатъчно работа заради опита и името, което си бях създала. Тук оставих семейството си и приятелите, които толкова обичам, но не съжалявам”,  връща лентата на спомените Гуркова.

В ЮАР тя живеела в огромно имение с много прислужници, но пък нямала свободата, на която се радвала в България. Сега не възнамерява да се връща там за постоянно. Понякога пътува до Йоханесбург, но само за да може свекърва й – майката на Джордже, да се вижда с внуците си. Иначе децата са записани в българско училище и след смъртта на баща си са се устроили тук.
След като овдовя, Гуркова повече от година бе в депресия, но после се хвана на работа, за да може да издържа семейството си. За щастие, бившата миска вече си е стъпила на краката и е закрепила финансовото си положение, което бе доста разклатено след убийството на Михалевич. 

С днешна тя се занимава със застраховки и пенсионно осигуряване. Колегите й издават, че тя много бързо се наложила във фирмата и даже неотдавна получила награда за изключителни постижения. Гуркова умело се възползвала от своите чар, популярност и контакти, за да трупа точки и да се издига в кариерата.

45-годишната брюнетка взе решение да излезе от светлините на прожекторите и да започне нормален живот. Тя отдавна е загърбила модния подиум, но пък не отказва покани да журира в конкурси като „Мис България”.

Що се отнася до любовта, миналата година вдовицата на Михалевич имаше връзка със заможен банкер, прехвърлил 50-те, но според хора от обкръжението й вече се е разделила с него.

Близките на дългокраката красавица изразяват задоволство, че тя е успяла да си стъпи на краката, въпреки ударите, които й нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и почитатели. 
„Трудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил престъпник, измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован, за съжаление! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!”, коментира самотната майка.

„Минала съм през всички етапи - от непрекъснатото снимане и всекидневни коктейли, до тоталното скриване”, споделяла е Наталия. От думите й можем да заключим, че светската суетна никак не й липсва.
Източник: Уикенд 
 

Ще се сдобие ли Наталия Гуркова с още една титла „Мис България“?