май 02, 2024

Щерката на Поли Генова чукна 2 годинки (Певицата я показа в отбор с баткото – Видео)

На две деца се радва изпълнителката

https://kliuki.net/liubopitno/shterkata-na-poli-genova-chukna-2-godinki-pevicata-ya-pokaza-v-otbor-s-batkoto-video/213761 Kliuki.net
Щерката на Поли Генова чукна 2 годинки (Певицата я показа в отбор с баткото – Видео)

А рожденият ден на малката ѝ дъщеричка бе повод да ги покаже в комплект в Инстаграм. Леа навърши две годинки и за това време явно се развива като кротко и спокойно дете. Макар майка ѝ да не сподели кадри от празненство, вероятно такова все пак е имало. Дъщеря ѝ се роди сравнително скоро след баткото и пълното ѝ име е Леа Катрин. Изборът на името предопределил Етиен Леви, с когото Поли Генова си говорила за Леа Иванова. Синът ѝ пък бил кръстен на баба си Даниела, а другата баба носи името Катрин. Така и се родила идеята за названието на малката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poli Genova (@poli.genova)

Днес момиченцето стъпва смело и не се дава на батко си. Двамата са рамо до рамо в клипчето, което сподели певицата. Кадрите проследяват развитието на щерка ѝ от съвсем малко бебе, та до днес, когато вече движи спокойно с батко си. Поли Генова не споделя много подробности от семейния си живот, но рожденият ден все пак е повод да се похвали и с децата си. Изпълнителката бързо напредна с материала и за кратко се обзаведе с две деца. За момента, изглежда, сватба не се планира, макар с партньора ѝ да са говорили открито по темата. Дали някога ще минат под венчило, засега остава загадка.

Източник: ladyzone.bg