юли 27, 2024

Що за майка: Вики от „Мастило“ с първи коментар за скандала с Петя Дикова

Певицата изцяло подкрепи скандалното и невъзпитано поведение на децата си в BTV

https://kliuki.net/liubopitno/shto-za-mayka-viki-ot-mastilo-s-parvi-komentar-za-skandala-s-petya-dikova/209967 Kliuki.net
Що за майка: Вики от „Мастило“ с първи коментар за скандала с Петя Дикова

Миналата седмица се разрази страшен скандал, който разкри, че децата на певицата са станали причина за свалянето на Петя Дикова от ефир. Те нарекоха ястията, готвени от майка им „лайна“.

В скандалното интервю те казаха още, че никой не ги гледа в момента, защото „Всички мразят Би Ти Ви“. В този момент Петя Дикова изпадна в ступор. Издънката стана причина дъщерята на Аня Пенчева да бъде понижена в репортер.

Що за майка: Вики от „Мастило“ с първи коментар за скандала с Петя Дикова

Вики разказва, че неприятната случка изобщо не е повлияла на отношенията й с водещата и двете били приятелки. Децата им все още играели заедно. В мрежата се появиха стотици коментари, а децата й бяха наречени невъзпитани. Тя се защити, като каза, че е проявила наистина голяма смелост да заведе отрочетата си в живо предаване и малко хора биха се осмелили на такава стъпка.

Миньончето от Исперих разкри, че е завела София и Маргарита с ясно определена цел. Искала да им покаже мястото, където е работела и където може би ще работи.

"Първото нещо, което казах на децата си, защото видях, че са притеснени от камерите, когато влязохме в голямото студио, беше да се чувстват все едно са си вкъщи на дивана", сподели още Вики.

Източник: hotnews.bg