април 28, 2024

„Щръкналите“ зърна на Дженифър Анистън превзеха мрежата

Актрисата без да иска налага нов стил

https://kliuki.net/liubopitno/shtraknalite-zarna-na-dzhenifar-anistan-prevzeha-mrezhata/216739 Kliuki.net
„Щръкналите“ зърна на Дженифър Анистън превзеха мрежата

Семпъл, но доста практичен външен вид на Дженифър Анистън се превръща в истински хит. Актрисата бе уловена от папараци при разходка в Ню Йорк и сътвори топ вайръл с избора на облекло. Снимка от фен страницата в Инстаграм на звездата от „Приятели“ е най-разпространяваната в последните седмици.

 

Естествено има и обяснение за този феномен. На фотоса актрисата е заснета с пуснати и щръкнали зърна на гърдите, покрити от обикновен прилепнал по тялото бял потник. Надолу Анистън е с обикновени сини джинси.

„Щръкналите“ зърна на Дженифър Анистън превзеха мрежата

Често Дженифър Анистън се превръща в модел за поддражание. И този път това става факт, подпомогнато и от съвсем достъпния и непретенциозен стил, който пасна на много жени и побърка мъжките фантазии.

 

Актрисата заложи на традиционното и при връчването на наградите „Глобус“. Класическа черна рокля, прилепнала по тялото, избра Дженифър за официалното събитие. Естествено и това облекло й донесе оценки 10 от феновете, последвали актрисата.

 

Перфектната си форма за нейните 55 години тя дължи на набиращия популярност хранителен режим – „лечебен глад“. Характерно при него е редуване на периоди от над 12 часа без да се консумира храна. В България тази диета е известна и като „фастинг“, при който постепенно се увеличават часовете в денонощието, в което не приемаме хранителни продукти.

 

Източник: marca.com