април 20, 2024

Силиконът на Маги Сидерова спихна

Възнамерява занапред да се явява на състезания по бодибилдинг

https://kliuki.net/liubopitno/silikonat-na-magi-siderova-spihna/198389 Kliuki.net
Силиконът на Маги Сидерова спихна

Бившата манекенка Маги Желязкова, която вече носи фамилията Сидерова, след като се омъжи повторно, ще завърши годината с нов бюст.

 

Самата тя се похвали, че е подменила силиконовите си импланти с нови. Причината за това обаче не е, че единият от тях се е спукал, а че е дошло времето им за подмяна, тъй като са изтекли 10 години.

Към днешна дата тя вече има по 400 кубика във всяка гърда и е повече от доволна от резултата.

 

След като преди три години приключи с телевизионните си изяви, Маги се захвана с най-голямата си страст – бодибилдинга. Запознати посочват, че сама се отказала от репортерстването в „На кафе“, тъй като заплащането било много ниско, но към днешна дата е щастлива, че е далеч от тази суета.

 

Недоумява единствено защо е бавила толкова дълго време тази промяна, предвид колко много й е отнела суетата и колко много й дава спортът. Тя не само влага всичките си усилия във фитнес залата, а възнамерява занапред да се явява на състезания по бодибилдинг.

Според зложелателите й, Маги е напът да заприлича на екшън героя Рамбо.

 

До неотдавна тя изглеждаше приятно стегната, но истината е, че към днешна дата отдавна е изгубила женствените си форми – напомпала е бицепси като културист, а на яките й рамене могат да завидят редица мъже. Според запознати тя се е запалила по интензивните тренировки покрай съпруга й Георги Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП и изявен фитнес маниак.

 

Маги често публикува свои снимки, за да се похвали със стегнатото си тяло, но истината е, че предизвиква и немалко критики. Тя не само спортува ежедневно, а и приема цял куп хранителни добавки, за да е във върховна форма. Освен всички добавки, тя продължава да приема и медикаментите за щитовидната й жлеза, след като преди време претърпя операция.  

Източник: Уикенд

Силиконът на Маги Сидерова спихна