март 29, 2024

Силвена Роу се сдоби с втора внучка (ФОТО)

Така и не става ясно защо гордата баба изтри снимките на детето 

https://kliuki.net/liubopitno/silvena-rou-se-sdobi-s-vtora-vnuchka-foto/167210 Kliuki.net
Силвена Роу се сдоби с втора внучка (ФОТО)

55-годишната Силвена Роу, която на моменти се държи като тийнейджърка, особено с голите си снимки, в действителност е баба. Преди броени дни дори стана баба за втори път, а внучка й носи името Сенара Идън.

Тя дори показа в социалните мрежи снимки на новия член на семейството си. На едната от тях Сенара е в компанията на по-голямата си сестра Иззела, която се роди преди две години, а на втората – в прегръдките на баща си. 

Силвена Роу не пропусна момента да се похвали с новата си форма, подчертавайки, че жените трябва да се грижат за себе си, за да бъдат здрави и достойни баби на внучетата си. Малко по-късно обаче тя свали кадрите с децата от профила си, оставяйки само нейния фокус като така и не стана ясна причината за това. 

По повод новородената си внучка, Силвена Роу отбеляза в социалната мрежа, че има само две, но за сметка на това колосални постижения. Първото от тях, са двамата им „невероятни сина“. Тя ги определя като „точно това, от което светът има нужда – силни, алтруистични, честни, загрижени и съпричастни… “. Като второ постижение тя посочва „моята България и взаимната обич“, допълвайки „Завинаги, аз съм ваша!“.

След похвалата за новородената си внучка, Силвена Роу посочва, че двете й внучки са най-чудесният и удовлетворителен подарък за родителите си – синът им Илън-Малколм и чудесната му съпруга Джизлен-Даниел. Тя им пожелава да бъдат силни, живи и здрави, както и всичките им деца.

Силвена не пропуска да обясни и че животът е твърде кратък, но въпреки това хората го губя, вместо да живеят пълноценно. 

Припомняме, че тя стана баба за пръв път преди две години. Внучка й Иззела се роди през лятото, но новината се разчу едва към средата на септември. Тогава гордата баба отбеляза, че бебето е „Лъв“-ица като нея, което издава, че е родена между 23 юли и 23 август.  

Месеци наред кулинарната звезда не можа да види внучка си на живо, тъй като пътуването й до Великобритания бе възпрепятствано от ковид ограниченията. Когато обаче това се случи, направи едно-две кулинарни интернет предавания, чрез които го представи на феновете си.

Ако съдим по думите на Роу, второто й внуче трябва да е проплакало през миналия уикенд, но не е изключено да са минали поне още няколко дни от щастливото събитие.
Повече от очевидно е, че родителите на двете й внучки не желаят да се пише за тях, още по-малко пък да ги показват. На тази мисъл навява и фактът, че Силвена Роу изтри снимките им от профила си.
Източник: Уикенд

Силвена Роу се сдоби с втора внучка (ФОТО)

Силвена Роу се сдоби с втора внучка (ФОТО) - Снимка 2