април 27, 2024

Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

Очевидно ще разбулва мистерията малко по малко, за да поддържа интереса на феновете си

https://kliuki.net/liubopitno/simona-zagorova-zalyubi-dvoynik-na-nikos-vertis/207214 Kliuki.net
Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

Новата забивка на Симона Загорова е същинско копие на гръцката звезда Никос Вертис.

 

Щерката на Глория наскоро се показа с него за първи път от две години насам, след като се раздели с бащата на дъщеря си Галина. Така и не става ясно обаче кой е младежът до нея, макар той вече да е представен на детето и на баба й Стефка.

 

Симона се е снимала с него на остров Анастасия, както е обявила сама под публикацията си в Инстаграм. Заедно с тях са били още един младеж, дъщеря й и баба й. Малката Галина навърши 2 години през февруари и към момента е във възраст, която е сред най-трудните за овладяване. На снимките обаче всички изглеждат доста усмихнати и доволни от живота.

 

Симона Загорова залюби двойник на Никос Вертис

Още преди няколко месеца се понесе мълвата, че Симона, която през септември ще чукне 27 години, има връзка с колега китарист. Тя дори поверила щерка си на грижите на баба й, за да може да се среща с него спокойно. Глория също нямала против да се занимава с внучка си, но била възпрепятствана о множеството ангажименти и не можело да се разчита на нея по всяко време.

 

За момента не е ясно дали въпросният младеж, с който Симона е била на острова, е същият, с когото я спрягаха слуховете. По всяка вероятност тя ще разбулва тайната малко по малко, за да поддържа жив интереса на феновете си максимално дълго време.

 

Припомняме, че Симона се раздели с бащата на детето си Даниел Милушев преди три години. Така и не стана ясно каква е причината за нещастния завършек на връзката им.

Източник: Уикенд