април 28, 2024

Синът на Гери Малкоданска навърши 5

Малчуганът расте и се развива нормално

https://kliuki.net/liubopitno/sinat-na-geri-malkodanska-navarshi-5/206863 Kliuki.net
Синът на Гери Малкоданска навърши 5

Гери Малкоданска и любимият й – интериорният дизайнер Алекс Ковачев отбелязаха 5-та годишнина на сина им Лео.

 

По този повод семейството организирало парти на морския бряг на 31 юли. В края на миналата година семейството се сдоби и с дъщеричка, която кръстиха Белла.

 

Синоптичката винаги се разчувства покрай рождения ден на сина си, спомняйки си за множеството трудности и тежката борба за появата му на бял свят и последващото оцеляване, тъй като детето изкара два месеца в кувьоз.

С Алекс имали право да го виждат само по половин час дневно, което им било твърде недостатъчно.

 

Синът на Гери Малкоданска навърши 5

Най-тежък за тях обаче бил фактът, че не знаели какви ще са последствията – дали ще чува и вижда, дали ще се развива нормално, дали ще има увреждания – все такива тежки въпроси, на които никой не можел да им даде категоричен отговор.

Гери отбелязва, че при нея най-щастливото събитие в живота – раждането, е било съпътствано с най-големия ужас.

 

За щастие имала пълната подкрепа на Алекс и заедно преминали през този ужас, за да може днес да се радват на щастието си.

Днес Лео вече е на 5 годинки и се развива нормално.

 

Ковачев има и още една щерка в тийнейджърска възраст от бившата си съпруга Таня, но избягва да говори за нея. В светските среди се шушука, че той се разделил с бившата си заради чувствата си към синоптичката, а изоставената жена понесла много тежко разлъката. Двамата с Гери са заедно вече 7 години.

Източник: Уикенд