април 27, 2024

Синът на Кръстника – Иво Карамански-младши: Не съм имал моменти, когато да ми е липсвал, бил съм само на годинка като е загубил живота си

С любимата му Антоанет Пепе си купили жилище в „Драгалевци“ и ремонтират каравана на морето

https://kliuki.net/liubopitno/sinat-na-krastnika-ivo-karamanski-mladshi-ne-sam-imal-momenti-kogato-da-mi-e-lipsval-bil-sam-samo-na-godinka-kato-e-zagubil-zhivota-si/205321 Kliuki.net
Синът на Кръстника – Иво Карамански-младши: Не съм имал моменти, когато да ми е липсвал, бил съм само на годинка като е загубил живота си

Иво Карамански-младши е плод на любовта на бившата гимнастичка и тв водеща Нели Атанасова и сочения за Кръстника на българската мафия Иво Карамански.

Той е само на година, когато баща му е застрелян. Затова няма никакви спомени от баща си. За него знае само това, което са му разказвали и е чел от пресата.

 

През 2018 г. той замина за Холандия, за да следва саунд инженерство. Именно там го застигна и най-голямата трагедия в живота му – пътният инцидент, при който изгуби едната си ръка. Той обаче проявява завидно присъствие на духа и успява да продължи успешно напред. Към днешна дата високотехнологичната протеза му помага да прави всичко, което е правил преди инцидента.

 

Синът на Кръстника – Иво Карамански-младши: Не съм имал моменти, когато да ми е липсвал, бил съм само на годинка като е загубил живота си

Наскоро основал музикален лейбъл, през който ще продава разнообразна музика, но най-вече електронна. Занимава се основно в музика, тя се е превърнала в негов приоритет. Отскоро покрай приятелката му Антоанет Пепе се занимава и с инфлуенсърство. Възнамерява да посвети песен на приятелката си.

 

Категоричен е, че някой ден ще се оженят с Антоанет, но за момента не са определили дата. Готов е и да стане баща, макар вече да е такъв за трите деца на приятелката му от предишни връзки.

 

 

Споделя, че след катастрофата вече е нов човек – по-отговорен. Не се страхува да седне отново зад волана, но случилото се му е като обица на ухото. Свикнал е с любопитството към него още от детските му години и не му прави впечатление. Категоричен е, че не си струва да губи енергия с това.

 

Тъй като е бил едва на годинка, когато баща му е застрелян и няма никакви спомени от него, не е имал моменти, в които да му е липсвал. Никога не е имал желание да погледне в очите убиеца на баща си – Стефан Кирилов Въжарски, който е осъден на доживотен затвор. Посочва, че е получил присъдата си и това е достатъчно.

 

В прекрасни отношения е със сестрите си Александра, Ралица и Десислава, които са от първата съпруга на Иво Карамански – Галя Луканска. С нея също е в прекрасни отношения.

 

Относно темата с милионите, притежавани от баща му е категоричен, че това са жълтини и дори призовава, ако някой къде са те да му се обади или пък на сестрите му, за да отидат и да си получат наследството. Определя себе си като разумен млад мъж и подчертава, че се справя отлично и без наследство.

 

Няколко масивни гривни са му останали като наследство от баща му, но не ги носи, а ги пази за спомен. От това, което са му разказвали си дава сметка, че е взел от чертите и на майка си и на баща си. Поискал да бъде осиновен от Александър Сано още в първия ден от запознанството им, тъй като много си паснали. От него пък е взел начина на говорене и жестикулирането.

Източник: Уикенд