март 29, 2024

Скандал! Лъснаха низките страсти на енергийния министър Росен Христов – падал си по…

https://kliuki.net/liubopitno/skandal-lasnaha-nizkite-strasti-na-energiyniya-ministar-rosen-hristov-padal-si-po-3/166702 Kliuki.net
Скандал! Лъснаха низките страсти на енергийния министър Росен Христов – падал си по…

Споделил, че в южната ни съседка се изкарват повече пари
Докато страната ни е изправена пред сериозна енергийна криза, служебният енергиен министър Росен Христов разказва за низките си страсти.

Оказва се, че капитанът на катамаран е търсач на злато, а не на газ. Зад строгия му вид и вратовръзката, която е сложил през последните дни, откакто заема министерския пост, стои смайваща история, разказана от оператор на рекламна кампания в Туитър.

Скандал! Лъснаха низките страсти на енергийния министър Росен Христов – падал си по…

Той разкрива, че преди няколко месеца, докато снимали рекламен клип на катамаран, капитанът – пълен класик, се хвалел как „оправя“ възрастни дами, докато в същото време не спрял да сваля 26-годишната продуцентка. Споделил, че не слиза от яхтата и побързал да допълни, че изгаря от нетърпение да „кракне“ до Гърция, тъй като там се изкарвали много повече пари.

Като капак на всичко това направил опит да пробута на екипа евтино пенливо вино, чиято цена е не повече от 10 лв. за 120 лв. Тук вече авторът на разказа – Георги Цеков-Цъки посочва, че неслучайно разказва тази история, защото всъщност капитанът е Росен Христов и цитира линк към сайта „Дневник“ за биографичната му справка.

Въпросната реклама, за която става въпрос, е режисирана от Зоран Петровски – победител в последния сезон на „Сървайвър“. В клипа участва актрисата Саня Борисова.

Оказва се, че ветроходният катамаран е собственост на министър Росен Христов и се предлага под наем срещу „скромната сума“ от 7 хиляди евро на седмица или 700 евро за четири часа. Капацитетът му е 15 пасажери.

Енергийният министър се занимава с ветроходство от повече от десетилетие. Тази информация обаче не присъства в биографичната му справка. Дори напротив – когато положи клетва, след като бе назначен от Румен Радев да оглави енергийното министерство, дебело бе подчертано, че той е възпитаник на Калифорнийския университет, член е на МЕНСА и притежава опит в чужди европейски компании.

През 2020 г. министър Росен Христов или както вече го наричат „капитан Газпром“ споделя в интервю, че започнал да се занимава с ветроходство преди десетилетие като хоби, но през последните няколко години съчетава полезното с приятното като чартира лодката си.
Източник: lupa.bg