September 08, 2024

Скандал в Турция с Берен Саат! Била ли е тормозена актрисата заради снимки?

Скандал в Турция заради Берен Саат

https://kliuki.net/liubopitno/skandal-v-turciya-s-beren-saat-bila-li-e-tormozena-aktrisata-zaradi-snimki/226418 Kliuki.net
Скандал в Турция с Берен Саат! Била ли е тормозена актрисата заради снимки?

Звездата на турското кино Берен Саат неочаквано се оказа във фокуса на общественото внимание, след като се разбра, че е избухнал скандал заради нейни снимки. Топ репортер успя да заснеме актрисата, докато се качваше на яхтата след плуване във водите на Бяло море край Бодрум.

Коментарите от страна на оператора обаче взривиха мрежата. И звездата не само получи публично извинение, преди адвокатите й да са имали време да се оплачат, а нейни колежки скочиха в нейна защита.


"Бих изял тази Берен", коментира фотографа под снимките на звездата. На кадрите Берен е заснета докато се качва на яхтата в мокър бански. Изказването обаче явно не е прието добре и колегите на актрисата скочиха в нейна защита.


"Смятам, че това е тормоз над една жена, която е отдала живота си на изкуството", възмущава се колежката й Фарах Зейнеб Абдулла. Други звезди също заклеймиха обидните коментари, а мрежата зажужа, че звездата е била подложена на тормоз заради външния си вид.


От новинарската агенция, заснела кадрите, побързаха да се разграничат от автора на думите и заявиха, че при снимките е присъствало второ лице и коментарът е негов. А техните служители безкрайно много уважават звездата. И по никакъв начин не са искали да я обидят. От самата актриса няма никакъв коментар по темата, но съпругът й Кенан Доулу се включи с призиви да се уважава личното им пространство.

Музикантът напомни, че подобни изказвания по адрес на физиката на съпругата му далеч не са му приятни. И самият той се чувства обиден от такива подхвърляния, които могат да се определят като тормоз…