април 27, 2024

Скандалът с Тити приземи Тото от „СкандаУ“

Изглежда си е взел поука от изцепката, която го остави без спонсорство

https://kliuki.net/liubopitno/skandalat-s-titi-prizemi-toto-ot-skandau/217530 Kliuki.net
Скандалът с Тити приземи Тото от „СкандаУ“

По всичко личи, че рапърът Йонислав Йотов – Тото се е излекувал от звездоманията и вече не ходи с охрана, нито пък се прави на интересен. Изпълнителят от „СкандаУ“ е бил засечен в столичен мол, придружаван от жена си Кристин и двете им хлапета – Доминик и Ая. Докато младото семейство похапвали, отрочетата им си играели с други малчугани. Тото и Кристин пък си говорили съвсем дружелюбно с двойките наоколо.

 

Очевидци разкриват, че Тото се обръщал към останалите представители на силния пол с „брат“, сякаш са отколешни приятели и изобщо не се правел на интересен, нито пък се звездеел. Дори свалил и слънчевите си очила, нещо, което не правеше до неотдавна.

 

След изцепката му с Тити Папазов в предаването, което се излъчва по интернет, рапърът, придобил популярност покрай участието си във „ВИП Брадър“ остана без участия и мощните си спонсори. Припомняме, че в „При ТоТо“, Тити разказа за интимната си връзка с 16-годишна девойка, която му изневерила с негов много близък приятел три дни след раздялата им. За да я накаже, Папазов опитал да остриже косата й и тъй като тя се дърпала, й направил дупки.

 

Зрителите останаха втрещени от свободния начин, по който Папазов говори са насилие над жени, а от залата, в която се записва предаването, се чува бурен смях.

Хората останаха крайно възмутени  и от поведението на Тото, който през цялото време се хилеше.

 

Клипът с интервюто на Папазов съвпадна със зверството, което Георги от Стара Загора бе причинил на 18-годишната Дебора с макетно ножче.

Това отприщи вълна от недоволство срещу Тото и спонсорите му тутакси го зарязаха. Наскоро Йонислав поднови подкаста си, но вече е видимо по-смирен и умерен.

Източник: Уикенд