април 27, 2024

Славена Вътова: Семейството ми е моята най-голяма мотивация

Отиващата си година бе успешна за мен

https://kliuki.net/liubopitno/slavena-vatova-semeystvoto-mi-e-moyata-nay-golyama-motivaciya-2/198056 Kliuki.net
Славена Вътова: Семейството ми е моята най-голяма мотивация

Тв звездата и бивша Мис България – Славена Вътова издаде кулинарната си книга „Хапки щастие“, рецептите в която гарантират отлична кондиция и добро настроение.

 

Споделя, че от доста време има рецептите за ястията, които е споделила в книгата си. Оформлението на книгата й е отнело около три месеца, а всяка от рецептите първо е изпитана лично от нея. Разкрива, че в дома им винаги има по няколко ястия. За нея и съпруга й споделя, че обичат по-изчистената храна, но ако имат гости, тогава нещата са различни. Старае се децата да получават всички хранителни вещества, от които се нуждаят.

 

Казва, че тя е най-големият критик на храната, която приготвя. Когато има колебания за вкуса, веднага внася някакво изменение. Не се страхува да рискува с вкусовете, тъй като е фен на подправките и пикантното. Когато обаче приготвя храна за други се старае всичко да е добре балансирано.

 

Това, което я вдъхновява е любовта й към хубавите ястия и към хората, които иска да зарадва с тях. Не крие, че през последните три години залага основно на приготвянето на здравословни рецепти в дома си. Самата тя спортува активно и се стреми храната, която консумира да е добре премислена, сготвена и комбинирана.

 

Планира и издаването на втора кулинарна книга, но засега ще изчака, за да види как ще потръгне първата й. За нея споделя, че е написана в резултат на въпросите на хората, с които комуникира в мрежата.  

 

За момента да е водеща на предаване не е затворена страница за нея. Малцина обаче са наясно с факта, че е работила и като преводачка в испанска болница, когато родителите й живеели там. Твърди, че действителността, с която се е сблъскала в болницата й е показала колко незначителни са ежедневните проблеми. Тази работа не само я е отрезвила, а и е дала друга гледна точка.

 

Подчертава, че семейството й е най-голямата й мотивация за всичко. С отглеждането и възпитанието на дъщерите им са отговорни основно тя и съпругът й, но пък и бабите понякога помагат.

 

Не е от хората, които се гневят, още повече до такава степен, че да си изпуснат нервите. По-скоро се разочарова понякога от някои неща, но не проявява разочарованието си външно.

Почива когато е сама или пък в планината. Релаксира и в кухнята, приготвяйки храна под звуците на приятна музика. Най-зареждащо и хубаво разбира се й е с децата.

 

Категорична е, че не обича да обсъжда личния си живот и в този ред на мисли посочва, че единственото, което може да каже за съпруга си Юлиян Цолов е, че са добре и са заедно.

Убедена е, че с него са попаднали в плен на любовта от пръв поглед.

 

За коледните и новогодишни празници семейството й ще остане в София, тъй като й предстоят множество ангажименти около книгата й. Определя отиващата си година като успешна и посочва, че ще се стреми и следващата да е такава. Най-важната цел в живота й обаче остава тази да е добра майка, даваща на децата си цялата любов и внимание.

Източник: Уикенд

Славена Вътова: Семейството ми е моята най-голяма мотивация