юли 25, 2024

Славея Сиракова отново си избра мъж, който не е по вкуса на родителите й

Голямата дъщеря на спортните легенди се сгоди навръх 14 февруари

https://kliuki.net/liubopitno/slaveya-sirakova-otnovo-si-izbra-mazh-koyto-ne-e-po-vkusa-na-roditelite-y/218673 Kliuki.net
Славея Сиракова отново си избра мъж, който не е по вкуса на родителите й

Славея Сиракова не може да се похвали с добър вкус за мъже, за разлика от майка си Илиана Раева. Палавата наследница на спортните ни легенди залита все по цигани, бедни или запуснати мъже. От известно време брюнетката върти любов с неизвестен господин. Макар двамата да са заедно по-малко от година, това не бе пречка за любимия й да й предложи брак навръх Свети Валентин. Двете влюбени гълъбчета са на почивка в Бали, където левентът изненадал Славея Сиракова с пръстен и предложение за брак.

 

Родителите й никак не одобрявали избора на голямата си наследница. Годеникът, на когото Славея е отговорила утвърдително навръх Св. Валентин в Бали, се оказа неособено поддържан и нехаризматичен мъж, особено за разбиранията на Илиана. Тя недоволствала, че избраникът на дъщеря й има шкембе и паласки, и изглежда като набор на Наско Сираков, който е далеч по-спретнат.

 

Не е тайна, че Раева много държи на физиката и смята, че хората са длъжни да се грижат за тялото си и да поддържат форма във фитнеса. Това е и причината, поради която двете й дъщери са изключително слаби и дори са споделяли за сериозни хранителни проблеми.

 

Самата Илиана Раева, макар и прехвърлила 60-те, никога не е спирала да се грижи за фигурата си. За неин ужас обаче, новият й зет не само очевидно не е стъпвал във фитнеса, но и си успешно си отглежда бирено коремче.

 

Вероятно си спомняте, че бившият мъж на Славея Сиракова също не можеше да се похвали със стройна физика, нито пък с дебел портфейл. Именно ограничените финансови възможности на Иван Борисов станаха причина той да бъде натирен от семейството.

За по*ноактьора от ромски произход Александър Ломски, който бе голямата любов на Славея, пък е излишно да споменаваме, че бе абсолютно недолюбван от родителите й, които дори не пожелали да се запознаят с него.

 

Това навежда на мисълта, че наследницата на спортните легенди подбира умишлено такива типажи, за да ги дразни. Тя не се вълнува от мнението на родителите си и вече планува сватба с новата си изгора.

Източник: Уикенд