април 20, 2024

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки)

Славея Сиракова с дом от приказките

https://kliuki.net/liubopitno/slaveya-sirakova-s-dom-ot-prikazkite-za-koleda-dashteryata-na-iliana-raeva-se-shiri-v-istinski-palat-snimki/196151 Kliuki.net
Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки)

Славея Сиракова се шири в истински палат. Дъщерята на Илиана Раева се похвали с кадри от луксозната си къща, в която живее с дъщеря си. Една от най-успешните български моделки определено не е дъщеря на бедни хора, но въпреки това смайва мнозина с лукса в който живее.

Два месеца преди Коледа, Славея вече е готова за празничните дни и дори сподели снимки от дома си. Моделката позира заедно с дъщеря си, която роди преди няколко години.

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки)

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки) - Снимка 2

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки) - Снимка 3

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки) - Снимка 4

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки) - Снимка 5

Славея Сиракова с дом от приказките за Коледа (Дъщерята на Илиана Раева се шири в истински палат - Снимки) - Снимка 6

"Готови за Коледа", пише дъщерята на Сиракови в социалните мрежи, показвайки снимки от празнично украсената си дневна. Славея изглежда напълно щастлива от живота, който днес живее и от семейството, което има.

През годините тъмнокосата сирена предизвика не един и два скандала, преди да се омъжи и да се кротне.  Провокациите й като модел, в годините, когато пуританските настроения бяха обзели цялото общество, са само капка сред морето от слухове и скандали в които беше забърквано името й. Спрягаха я за приятелка на футболиста Николай Михайлов, докато самият той официално беше обвързан с известна фолк певица, след това се забърка със скандалния актьор и продуцент Алекс Ломски, който почина от инфаркт през 2020-та година.

Връзката им не се радваше на подкрепата на семейството на Сиракова, но след  раздялата им , бунтарката сякаш се кротна. Тя се събра с футболиста Иван Борисов през 2019-година, а през 2020-а се сгодиха. Двойката има и дъщеря - Емили, която се роди същата година, но само няколко месеца по-късно те се разделиха. Днес Славея се наслаждава на майчинството и свободата, обградена от своето семейство и напълно щастлива от живота, който живее. А дали има нов мъж близо до нея, само тя си знае. Но нищо чудно и той да е причината, Коледа да настъпи по-рано за нея...