април 27, 2024

След като иранецът Фарид я натири, Айлин Бобева се оглежда за поредния богат любовник

Не крие, че си пада по по-възрастни мъже

https://kliuki.net/liubopitno/sled-kato-iranecat-farid-ya-natiri-aylin-bobeva-se-oglezhda-za-poredniya-bogat-lyubovnik/218371 Kliuki.net
След като иранецът Фарид я натири, Айлин Бобева се оглежда за поредния богат любовник

След като се раздели с 42-годишния ирански бизнесмен Фарид, Айлин Бобева, която нашумя покрай участието си във втория сезон на „Ергенът“, отново се пусна на пазара.

 

Отношенията им уж процъфтяваха, но наскоро се е стигнало до раздяла заради гръм в рая. Така и не става ясна причината, довела до този развой на събитията. И докато Фарид се забавлява в Дубай, бившата му прави опити да го дразни, публикувайки провокативни снимки в мрежата, снимайки се в предизвикателни пози с двама разголени мъже.

 

И макар раздялата им ба де наскоро, Айлин не си поплюва и вече е в търсене на нова връзка. Както вече стана ясно от нейно признание преди време, тя си пада по по-възрастни мъже – когато била едва на 19 години, спала с колега на майка й, който по онова време бил на 37 години. Възрастовата разлика обаче не я притеснила ни най-малко.

Двамата се засекли в заведение на рождения й ден, тя го приклещила, след което се отдали на креватни забавления. Отначало въпросният господин бил много притеснен и не успял да „вдигне самолета“, но след това нещата се получили. Айлин оправдава постъпката си с това, че на всички се е случвало да правят глупости.

 

Доволна е, че е постигнала целта си и след „Ергенът“ ангажиментите й са нараснали и всеки ден се снима в различни рекламни кампании. Именно това целяла, когато се записала за участие в шоуто. Хвали се и че е събрала много последователи в Инстаграм – почти 84 000.

 

Все още не знае дали ще гледа новия сезон на „Ергенът“, който стартира след броени дни по bTV. Твърди, че ако има интересни участнички, които да привлекат вниманието й, може да се задържи по-дълго пред екрана.

Източник: Уикенд