април 27, 2024

След като се покри за два месеца след скандала, Тото се връща на бял кон

Някои сектори вече са продадени

https://kliuki.net/liubopitno/sled-kato-se-pokri-za-dva-meseca-sled-skandala-toto-se-vrashta-na-byal-kon/210666 Kliuki.net
След като се покри за два месеца след скандала, Тото се връща на бял кон

Йонислав Тодоров, по-известен като Тото се завърна в родния ефир на бял кон два месеца след грандиозния скандал, предизвикан от признанието на Тити Папазов. Заради случката на певеца му се наложи да се покрие от публичното пространство.

 

Очевидно обаче рапърът е сметнал, че е минало достатъчно време, за да бъде забравен скандалът и организира концерт в зала Арена Армеец, където ще излезе на сцена заедно с партньора си Лъчо в дуета им „СкандаУ“.

 

Това е живото доказателство, че очевидно Тото вярва в народната мъдрост, гласяща всяко чудо за три дни. Очевидно се е скрил от публичното пространство след фиаското не, за да ближе рани, а просто се е снишил до отминаването на бурята и сега планира нови подвизи с Лъчо.

 

Въпросното завръщане на сцена е планирано да се случи малко преди Коледа, а билетите са с цени като за концерт на Лили Иванова – най-евтиният е 50 лв. и важи само за правостоящи. Останалите категории започват от 60 и достигат до 250 лв. Разликата е,  че „СкандаУ“ са обявили двуседмично намаление, вариращ между 10 и 50 лв. в зависимост от ценовата категория.

 

След като се покри за два месеца след скандала, Тото се връща на бял кон

 

Явно въпреки издънката, скандалният рапър разчита, че все още има достатъчно фенове, за да напълни 15-хилядната зала. Факт е, че цели сектори в нея бяха разпродадени само ден след обявяването на събитието.

Между другото, повече от очевидно е, че Тото никак не се е притеснил от развихрилия се скандал, съдейки по това, което публикува в социалните мрежи. Той се е отдал на долче вита с половинката си Кристин и двете им деца. Обикаляли са по плажове с яхти, по планини, били са и на Мача на надеждата на Национален стадион „Васил Левски“, празнували рождения ден на сина им.

 

А последното им до момента пътуване е до Истанбул, където се тъпкали с местни специалитети и се наливали с турски чай, наслаждавайки се на живота с друга двойка – актьорът Антоан Петров-Анди и половинката му Яна. Той нашумя покрай „Като две капки вода“, а след това започна работа при Слави Трифонов.

Източник: Уикенд