април 28, 2024

След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Легендарният актьор и бохем вече пие само минерална вода

https://kliuki.net/liubopitno/sled-operaciyata-mavroto-se-chuvstva-kato-nov-galeriya-snimki/216315 Kliuki.net
След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Актьорът Стефан Мавродиев успя да преодолее най-голямото изпитание в живота си – дисковата херния, заради която загуби пъргавината си. След като се подложи на операция в „Софиямед“ през лятото и последвалите няколко месеца на възстановяване, днес ветеранът отново е на крака и обикаля столицата на собствен ход.

Преди броени дни той бе забелязан да щъка из центъра на София в компанията на свой приятел, на когото разказвал разпалено за новите си творчески планове.

 След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Легендарният актьор и бохем, който в края на декември чукна 80 години, все още изпитва болка и това ясно си личи по гримасите, появяващи се на лицето му при продължително ходене. На доайена на Младежкия театър понякога му се налага да спира за кратки почивки, но като цяло е в прилична за възрастта си форма и дори не ползва бастун.

 

След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Когато попаднал във фокуса на папараците, той отивал към любимата си сладкарничка до БНТ, придружен от значително по-млад от него мъж. Влизайки в заведението, двамата си купили по една минерална вода и се настанили на маса до прозореца.

 

След операцията Маврото се чувства като нов (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

За никого не е тайна, че в миналото Мавродиев намираше въодушевление в твърдия алкохол, но от години не го и помирисва, камо ли да близва. Към днешна дата най-много да си позволи по някоя бира, но и това прави рядко.

 

Той е категоричен, че пиенето е за младите и допълва, че когато започне да взема превес и организмът се пригоди към него, става като наркотик и е вредно. Когато алкохолът започне да пречи, човек разбира, че има два пътя пред себе си, от които трябва да избере единия. Не крие, че е видял с очите си как алкохолът е провалил живота на хора, продължили да пият и подчертава, че този живот не е за него, тъй като е привлечен повече от работата си. Маврото не само продължава да е действащ актьор, а се подвизава в театъра и като режисьор.

Източник: Уикенд