September 24, 2024

След отлична равносметка за мача на Гришо и Ноле Камелия грейна от детска снимка от време оно (Фото)

Изпълнителката не спести мнението си след мача, който скара България

https://kliuki.net/liubopitno/sled-otlichna-ravnosmetka-za-macha-na-grisho-i-nole-kameliya-greyna-ot-detska-snimka-ot-vreme-ono-foto/230819 Kliuki.net
След отлична равносметка за мача на Гришо и Ноле Камелия грейна от детска снимка от време оно (Фото)

Проблемът не бе, разбира се, в самия демонстративен мач, а в желанието на Новак Джокович да чуе “Луда по тебе” в залата. Решението на диджей Мартен да не пусне въпросната песен, практически доведе до неподозирана лавина от коментари.

Обществото, по стар свой обичай, се раздели на две – едната половина подкрепи Мартен, докато другата строго осъди поведението му. Никой обаче не остана безразличен. Камелия, от своя страна, изглежда, спечели много от ситуацията. Според информациите в публичното пространство предложенията за участия към нея валят, а хонорарът ѝ скача главоломно.

Певицата не пропусна да сподели и своята гледна точка по темата. По думите ѝ идеята на демонстративния мач, организиран от Григор Димитров, е потънала някъде в забвение покрай караниците за “Луда по тебе”. В крайна сметка благотворителното събитие за децата на България доведе до разделение в обществото.

Камелия смята, че прожекторът буквално се е отдръпнал от Гришо и го е поставил в губеща позиция. В крайна сметка и диджей Мартен е можел да спретне хаус ремикс на песента ѝ, за да зарадва госта на спектакъла Новак Джокович. И сякаш в отговор на идеята на демонстративния мач попфолк изпълнителката грейна от своя детска снимка отпреди доста години.

Източник: dunavmost.com, Фейсбук/Меринджей