април 30, 2024

След развода Борис Солтарийски отново залитнал по чашката

Напоследък Аделина здраво е залитнала по пластичната хирургия

https://kliuki.net/liubopitno/sled-razvoda-boris-soltariyski-otnovo-zalitnal-po-chashkata/214022 Kliuki.net
След развода Борис Солтарийски отново залитнал по чашката

Макар беквокалистът на „Ку-ку бенд“ Борис Солтарийски да се разведе преди повече от година, той все още няма нова жена в живота си. интересното обаче е, че се оглежда за млади мацки – максимум на 25-30 години. За целта вършее не само в социалната мрежа и по сайтове за запознанства, а и директно по дискотеките, но досега никоя не му е вързала. Бившата му жена Аделина Димитрова пък се омъжи за друг преди месец и мълвата носи, че дори е бременна.

 

Ади от доста време пребивавала зад Океана и се омъжила повторно в края на октомври. Церемонията била на яхта в Маями. Брюнетката сключила брак с българин, който от години живее в САЩ и се занимава с търговия. Новият й съпруг има син от предишна връзка. Както вече се подразбира, мачото е доста добре материално – освен яхтата, той има и няколко къщи в Щатите.

 

Към днешна дата общата дъщеря на Ади и Солтарийски живее при нея в САЩ с доведения си баща. Беквокалистът я вижда предимно през ваканциите, когато му гостува за по-дълго време. Очевидно дъщеря му не му липсва толкоз и той се е отдал на забавления. За никого не е тайна, че открай време е почитател на чашката и забавленията, съпровождащи обилната алкохолна консумация.

След развода Борис Солтарийски отново залитнал по чашката

Борис и Аделина неколкократно бяха на прага на развода, но последната им раздяла се оказала окончателна и тя си стегнала багажа, заминавайки с детето в Маями, където срещнала настоящия си съпруг. Двамата със Солтарийски се запознаха покрай един от проектите на Дългия – „Умна и красива“, в който Аделина привлече вниманието на Трифонов и той й предложи работа при него. Мълвата носи, че Аделина е имала взимане даване с шефа си.

 

След като Слави се залюбил с балерината Мартина Огнянова и освободил Аделина от чувствата си, дошъл и редът на Солтарийски. И макар да сключи брак с нея и раждането на дъщеря им Ема, скандалите помежду им били нормално явление. Запознати издават, че Аделина не била много вярна и заформила паралелна връзка с мастит софийски бизнесмен, която станала и причина за раздялата им с Борис.

 

Напоследък брюнетката здраво е залитнала по пластичната хирургия и разкрасителните процедури. Вече се е наблъскала със силикон и филъри.

След развода Солтарийски се снима с различни жени в социалните мрежи, включително и с колежки от „Магаданс“, както и с еротичната звезда Вели Георгиева, по-известна като Вели Отвертката (не питайте защо). Той обаче твърди, че отношенията им, са само приятелски.

Източник: Уикенд