September 08, 2024

Слух в Лондон! Кейт и Уилям разделени заради болестта й?

Кейт и Уилям се разделили заради болестта на принцесата?

https://kliuki.net/liubopitno/sluh-v-london-keyt-i-uilyam-razdeleni-zaradi-bolestta-y/227196 Kliuki.net
Слух в Лондон! Кейт и Уилям разделени заради болестта й?

Кейт Мидълтън се появи преди дни сама  и изглеждаше доста по-здрава отпреди. Но въпреки това принцесата на Уелс моментално попадна в центъра на горещ нов слух, според който тя и съпругът й се развеждат.


Заради месеците отсъствие, преди да се разбере, че има здравословни проблеми, Кейт беше обект на различни спекулации. Горещите нови слухове обаче твърдят, че тя и Уилям са обсъждали евентуален развод, както и условията, при които да се случи раздялата.


Придворни обаче коментират, че ако някога двойката реши да сложи край на семейния си живот, то това ще бъде при много тежки условия. Кейт няма да има право да живее извън страната, а вероятно и извън двореца Кенсингтън. Децата ще останат при Уилям, а за да ги изведе извън Англия, тя ще иска специално разрешение от него и от краля. Чарлз също не е привърженик на разводите, въпреки че сам се жени два пъти и е много възможно да забрани на снаха си да се раздели с принца. Освен това ще се наложи Кейт да му иска разрешение за втори брак, който е фактически невъзможен, въпреки че Чарлз и Ан намериха начин да заобиколят закона и правилата на двореца.


Що се отнася до парите, вероятно Кейт ще има възможност да работи престижна представителна работа, но ще получи достатъчно сериозна издръжка, за да живее добре. Кралският дом обаче няма да позволи някакво безумно разхищение на суми, тъй като Катрин не е била толкова дълго омъжена за Уилям. Даяна живя с Чарлз близо 15 години и затова получи повече.


Принцесата ще бъде лишена от всичките си титли и привилегии, а папараците със сигурност ще са най-големият й кошмар. Неслучайно Хари избяга чак в Америка, надявайки се на малко спокойствие там.


И независимо от сценария, който разискват различните медии, много е вероятно Кейт и Уилям да са в центъра на пореден безсмислен слух. Съпрузите оцеляха дори и след абсурдното бягство на Уилям със ски преди няколко години, когато остави Кейт сама и хукна на ергенска ваканция към Швейцария. Дни по-късно, на посещение в Париж, принцесата се държа ледено със съпруга си, въпреки че опита да го скрие. Последва публично покаяние, няколко месеца далеч от обществото и трето бебе, което да ги помири. А Уилям повече не е дал нито един повод за скандали.