май 01, 2024

Софи Маринова се барна като Клеопатра, стяга се за космически спектакъл с диригента Йордан Камджалов (Фото)

Изпълнителката се готви за натоварени топли месеци в неочаквано професионално дуо

https://kliuki.net/liubopitno/sofi-marinova-se-barna-kato-kleopatra-styaga-se-za-kosmicheski-spektakal-s-dirigenta-yordan-kamdzhalov-foto/221452 Kliuki.net
Софи Маринова се барна като Клеопатра, стяга се за космически спектакъл с диригента Йордан Камджалов (Фото)

В края на май започват изявите ѝ в комплект с Йордан Камджалов. Спектакълът “Мистерия и свобода” ще включва няколко представяния на сцена, като за целта маестрото кани в екипа си и ромската перла. Според диригента Софи Маринова е талант, който спокойно може да се вмести в идеята на подобен проект. За целта тя ще пее на френски, италиански, български, македонски, руски, немски, а подготовката за голямата сцена явно тече с пълна сила.

Затова и почти като фараонка се показа изпълнителката в Инстаграм. Аналогията с Клеопатра, изглежда, е съзнателно търсена, като дори цветово гримът и тоалетът ѝ пасват на търсената идея. Именно такъв бе анонсът на певицата към нестандартния кадър – с екип от 100 души явно ще се вихрят в космическото пространство. Почитателите ѝ безспорно одобриха стайлинга, с който изрекламира поредните си изяви. Най-атрактивен обаче бе коментарът, който буквално акцентира върху уж объркването ѝ на Египет с Космоса.

Софи Маринова е доста активна в социалните мрежи и открай време обича провокациите. Този път тя изненада с неочакваното си превъплъщение. Отделните елементи от тоалета, както и прилежащите му аксесоари почти директно напомнят именно за Клеопатра, или най-малкото за някоя нейна сродница от време оно.

Източник: Инстаграм