април 28, 2024

Софи Маринова замесена в грозна схема

7500лв измъкнал измамник, представяйки се за  човек на Софи Маринова

https://kliuki.net/liubopitno/sofi-marinova-zamesena-v-grozna-shema/206990 Kliuki.net
Софи Маринова замесена в грозна схема

Въпросният се представил на импресарио на звездата. Обещал участия за година напред. Преслава, Галена, Тони Стораро също били забъркани. Те обаче изобщо не подозират в какво се замесват имената им.

Потърпевш се обадил и попитал кога  ще дойде Софи Маринова, за да му пее. Така интригата се разплела. Измаменият споделил, че е платил капаро. То обаче не било преведено по сметката на звездата. Той заплашил нищо подозиращата Софка със съд.

Накрая обаче решили да действат. Звъннали на лицето, прибрало  сумата. Всичко завършва с хепи енд- парите за мнимите участия били върнати на притежателите.

Софи Маринова замесена в грозна схема

Tревогите напоследък не напускат Софи Маринова. Преди дни бившият й отново бе задържан от полицията. Той заплаши, че ще заколи свои съгражданин. Двамата се скарали за пари. Полицията бързо задържала палавия Гринго. „Да изгние в затвора дано, там му е мястото“-коментира преди дни разпалено Софи. Тя твърди, че няма никакви намерения да се събира отново с него и всичко е приключило.

Софи Маринова се труди усърдно през лятото. Решила е да съчетае полезното  с приятното и е отседнала на  морето, където  вечер се раздава по морските заведения и забавлява публиката. Говори се, че ще докопа солидна сума от това си начинание.

Източник: blitz.bg