април 27, 2024

Срив в здравословното състояние на Ирина Тенчева я изправи на нокти

Твърди, че простите удоволствия са техен специалитет

https://kliuki.net/liubopitno/sriv-v-zdravoslovnoto-sastoyanie-na-irina-tencheva-ya-izpravi-na-nokti/213096 Kliuki.net
Срив в здравословното състояние на Ирина Тенчева я изправи на нокти

Оказва се, че през последните месеци Ирина Тенчева е била изправена пред сериозни проблеми със здравето. Тя вече неколкократно боледува от COVID-19, а последното й заразяване също не е минало без продължителни оплаквания.

 

Споделя, че през целия август и септември се чувствала отпаднала и живеела в нещо като полусън – много забравяла, заспивала където седне, периодично й се появявали грипоподобни симптоми, които после изчезвали от само себе си, косата започнала да й окапва. Накратко казано – все едно не била тя. 

 

Срив в здравословното състояние на Ирина Тенчева я изправи на нокти

Сред направените изследвания станало ясно, че освен занижен хемоглобин, се била заразила за пореден път със смазващия ковид. Докато чакала резултатите била пред нервен срив, защото в главата й се въртяло най-лошото. Закрепила здравословното си състояние посредством терапия с етерични масла и хранителни добавки. Тя дори съветва последователите си, ако имат подобни на нейните болежки, да си пуснат тест за антитела и други кръвни показатели.

 

След като се съвзела, за да се разсее от проблемите, заминали със семейството й в Барселона. Споделя, че любимото им занимание там било да посещават местните пазари, където са някак еуфорични от изобилието на вкусове и хора, и винаги хапват нещо на крак. Заключава, че простите удоволствия са техен специалитет.

Източник: Уикенд