декември 01, 2023

Срив в здравословното състояние на Ирина Тенчева я изправи на нокти

Твърди, че простите удоволствия са техен специалитет

https://kliuki.net/liubopitno/sriv-v-zdravoslovnoto-sastoyanie-na-irina-tencheva-ya-izpravi-na-nokti/213096 Kliuki.net
Срив в здравословното състояние на Ирина Тенчева я изправи на нокти

Оказва се, че през последните месеци Ирина Тенчева е била изправена пред сериозни проблеми със здравето. Тя вече неколкократно боледува от COVID-19, а последното й заразяване също не е минало без продължителни оплаквания.

 

Споделя, че през целия август и септември се чувствала отпаднала и живеела в нещо като полусън – много забравяла, заспивала където седне, периодично й се появявали грипоподобни симптоми, които после изчезвали от само себе си, косата започнала да й окапва. Накратко казано – все едно не била тя. 

 

Сред направените изследвания станало ясно, че освен занижен хемоглобин, се била заразила за пореден път със смазващия ковид. Докато чакала резултатите била пред нервен срив, защото в главата й се въртяло най-лошото. Закрепила здравословното си състояние посредством терапия с етерични масла и хранителни добавки. Тя дори съветва последователите си, ако имат подобни на нейните болежки, да си пуснат тест за антитела и други кръвни показатели.

 

След като се съвзела, за да се разсее от проблемите, заминали със семейството й в Барселона. Споделя, че любимото им занимание там било да посещават местните пазари, където са някак еуфорични от изобилието на вкусове и хора, и винаги хапват нещо на крак. Заключава, че простите удоволствия са техен специалитет.

Източник: Уикенд