април 28, 2024

Стефан на Гала ръси мъдрости от една от кабеларките

Този път ръси мъдрости в една от кабеларките

https://kliuki.net/liubopitno/stefan-na-gala-rasi-madrosti-ot-edna-ot-kabelarkite/210817 Kliuki.net
Стефан на Гала ръси мъдрости от една от кабеларките

Новият телевизионен сезон донесе нов късмет на дългогодишния възлюбен на Гала – Стефан Николов. Разноликият бизнесмен за пореден път се намърда удобно в ефира, за да ръси мъдрости, този път в предаването „Точно в 10“ по кабеларката „БГ плюс“ (бившата „Българе“).

 

Предаването също е магазинно като „На кафе“, която Гала води от години в ефира на Нова тв и се излъчва по същото време. Казано с други думи, двойката, живееща на семейни начала се явяват конкуренти. Каква ирония на съдбата… Там той води предаването с екранната си партньорка Даниела Георгиева, позната от ансамбъл „Българе“. Въпреки очевидната си амбиция за телевизионна кариера, Николов не възнамерява да изоставя пчелните си кошери.

 

Припомняме, че не толкоз отдавна във времето любимият на Гала водеше предаването „Без политика“ по същата телевизия. Зрителите на нова го помнят с рубрика при жена му, но изявите му там също не продължиха дълго и на Стефан му се наложи отново да се съсредоточи върху бизнеса си.

 

Стефан на Гала ръси мъдрости от една от кабеларките

 

Както Стефан неведнъж е отбелязвал, е стартирал от нулата на младини с продажбата на ризи в подлеза на Окръжна болница в София, след което минал на мобилни телефони и първият магазин в София за тези джаджи е негов. Когато се запознали с Гала, той все още бил в бизнеса с мобилни телефони, с който се занимавал 15 години. 

 

И в последните години Николов се занимава предимно с търговия, предлагайки на пазара пчелни продукти и хранителна добавка, както и веган мляко с шест различни вкуса. И макар търговията да го влече, проявява голям интерес към медийните изяви. Или може би просто се опитва да се състезава с блондинката.

Източник: Уикенд