май 02, 2024

Супер бабичка: Вижте Глория на плажа (СНИМКА)

https://kliuki.net/liubopitno/super-babichka-vizhte-gloriya-na-plazha-snimka/205722 Kliuki.net
Супер бабичка: Вижте Глория на плажа (СНИМКА)

Перфектно тяло и изрязан бански в кралско синьо. Така  Глория изненада приятно феновете си. Тя е хванала за ръка своята внучка Галина, но никой не би предположил, че е баба.

 

Тялото и е просто перфектно и никой не би и дал 50 години. „Прекрасни“, „Супер бабичка“-не закъсняха и коментарите под поста.

 

Супер бабичка: Вижте Глория на плажа (СНИМКА)

Глория е решила да прекара лятото на брега на морето в компанията на внучка си. Младото й гадже също ги придружава.

Наскоро изпълнителката отпразнува своя 50-ти юбилей в романтична Венеция. Тя бе в компанията на приятеля си Добри. Не пропусна да се качи на гондола и да разгледа забележителностите в  града.

 

Обичаната певица зарадва феновете си, като съобщи, че готви голям концерт. Той ще се състои на 28 юни догодина и ще носи заглавието „Музикална приказка“. Тогава Глория празнува 30 години на сцена. Продажбата на билетите започва от 15 юли, а събитието ще се състои в зала  1 на НДК.

 

Подемът в личния й живот се отразява ползотворно на нейната кариера. Наскоро пусна две нови парчета. Първото е посветена на феновете и се казва „Най-добрите“.  Втората песен се казва „Звезда на вечерта“ и  е в дует с друга обичана изпълнителка-Тони  Дачева.

Източник: blitz.bg