април 27, 2024

Сузанита се сдобри с баща си Орхан Мурад

Месеци наред се молила да си простят и да бъдат сплотени

https://kliuki.net/liubopitno/suzanita-se-sdobri-s-bashta-si-orhan-murad/213632 Kliuki.net
Сузанита се сдобри с баща си Орхан Мурад

Сузанита и родителят й Орхан Мурад най-после успяха да изгладят конфликтите помежду си и да си простят. Те сключиха примирието с прегръдка. Двамата отбелязват, че са загърбили грешките и различията в името на семейството, но това им отне доста време, в което станаха за смях в публичното пространство с размяната на язвителни коментари и скандални разкрития.

 

Твърдят, че към днешна дата всичко това е минало. И двамата направили крачки един към друг заради малкия Матиас. Изпълнителят на „Хиляди слънца“ бе сред гостите на тържеството за първия рожден ден на момчето и на кръщенето му.

Сузанита се сдобри с баща си Орхан Мурад

Сузанита споделя, че месеци наред се молила да си простят и да бъдат сплотени; баща й да разбере какъв човек е станала; да дойде моментът, в който ще каже: „Ето дъще, въпреки моето немалко отсъствие, ти се справи и успя. Гордея се с теб!“.

 

След всичко случило се помежду им, се молила отново да има възможността да го прегърне и да продължат напред. „Ей така, на пук! Защото от голямото и сплотено семейство по-скъпо няма“, написа Сузанита към кадри от щастливото събитие в социалната мрежа. В споделените от нея клипове се вижда, че Орхан Мурад сияе от щастие, прегърнал внука си.

Източник: Уикенд