април 20, 2024

Сватбен танц с изненада – виж с кого разбива дансинга младоженецът!

https://kliuki.net/liubopitno/svatben-tanc-s-iznenada-vizh-s-kogo-razbiva-dansinga-mladozhenecat/142731 Kliuki.net
Сватбен танц с изненада – виж с кого разбива дансинга младоженецът!

Сватбен танц, който може смело да се каже, че е един от най-невероятните, които сте гледали някога

Сватбен танц, който предизвика вниманието на 2 милиона души по целия свят – определено си струва да се види!

Това може би е най-невероятният сватбен танц, който сте гледали някога, пишат възторжено в мрежата, забеляза Kliuki.net.

[caption id="attachment_62669" align="alignright" width="300"]Сватбен танц с изненада - младоженецът разбива дансинга с мама Сватбен танц с изненада - младоженецът разбива дансинга с мама[/caption]

Всъщност тези майка и син съвсем не са аматьори и то определено си личи… Младоженецът решил да изненада своята любима в деня на брака им и спретнал заедно с роднината си жестока хореография.

Всичко започва много спокойно на фона на балада, а в следващия момент тонколоните гръмват и музиката става по-динамична, писа изданието dama.bg. Стъпките също, а гостите крещят от радост и аплодират уменията им.

Няма дама, която да не остане възхитена от крайния резултат във видеото. Ако тя пък е булка, то определено ще помни този ден цял живот.

Самият факт, че половинката й се е готвил седмици наред тайно, за да й сътвори незабравимия спектакъл във формата на този сватбен танц, е достатъчен за похвала, коментират с умиление и благородна завист във виртуала.

Партитата на влюбените отдавна не са това, което бяха и не е задължително да протичат строго традиционно, убедени са младите, които тепърва се готвят за тази крачка.

Вижте сами уникалния сватбен танц!