октомври 03, 2023

Сватбени камбани: Дара се жени под звуците на „Ергенът“

Всички познават певицата като щура и непокорна, а тя няма търпение да стане семейна жена

https://kliuki.net/liubopitno/svatbeni-kambani-dara-se-zheni-pod-zvucite-na-ergenat/208165 Kliuki.net
Сватбени камбани: Дара се жени под звуците на „Ергенът“

Дара е на гребена на вълната. Тя е лудо влюбена. Използва всяка свободна секунда, за да е с гаджето си. Открито говори за сватба в социалните мрежи.

Певицата съвсем скоро ще влезе в ролята на ментор в „Гласът на България“. Преди това обаче си е харесала песен за първия сватбен танц. Той ще бъде под звуците на маестро Евгени Генчев, по-известен като „Ергенът“ от нашумялото шоу. Дара е запленена от неговия талант и иска именно той да свири на първия сватбен танц.

"С Ервин репетираме първия си брачен танц, докато Евгени свири", написа Дара в профила си в социалните мрежи. "Давам всичко за любов"- добави тя.

Варненската изпълнителка и гаджето й Ервин са заедно над година. Той е доктор по фармакология и е по-голям от нея с 10 години. Голямата възрастова разлика никак не им пречи. Постоянно обикалят по различни екзотични дестинации. Не е ясно обаче дали живеят заедно. Любопитна подробност около годеника на изпълнителката е, че е бил сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Бясна ревност била причина за разпад на връзката.

Сватбата е планирана  съвсем скоро. Близкият й приятел Евгени ще свири на събитието.

Източник: blitz.bg